aura33 No ve čtvrtek to půjde bohužel ještě na -3 až +1 takže nížiny jak České tak Moravské budou mít kolem toho 1 stupně ale jak říkáš klidně může být víc, u nás to kreslí že se teplota nad 0 nedostane ale počkám si jaká bude realita a na sníh, v noci ze středy na čtvrtek tak máš nějakou šanci ale aby to neroztálo...
Venku -6 a začíná něco poletovat z těch cancourů. Minule dostali zásyp Čechy, dokonce i Plzeň, či Prahy má více než většna Moravy tak napadne snad i zde.
aura33 Není na co čekat, balte kufry a rychle do té vaší vyhlédnuté lokality v KH. Dole už to asi lepší nebude Tady už začalo celkem intenzivně sněžit ačkoli na radaru jak psal i Kokos342 skoro nic není. Tyhle SZ jsou pro hory největší nadějí na nový sníh. Přitom srážky měly dorazit až po 14h
Petr75 To jo, zkrátka jsem jen doufal, že "poslední" moje zima v nížinách nebude tak hrozná jako loni, ale ono je to skoro stejné... klidně bych někam zajel na výlet, ale cestování mě moc nebaví a tady v okruhu asi 20-40km není žádný vyšší kopec, jen maličký Říp.
Takže za hoďku jsou srážky tady, máme vypozorováno že když bývá SZ proudění a srážky jsou nad Prahou tak za hodinu jsou tady zatím skoro zataženo až zataženo, místama i větrno trochu se ten prachovej sníh i vznáší
V Praze Holešovicích sněží, ne nijak intenzivně ale přeci. Každopádně souhlasím s Petrem11. Stejně je k prdu být nadržený z toho, že spadnou 3 cm, které budou do večera pryč. Pro mě je důležité množství srážek jako takové.
swan1 Už se to u nás mailnko zaceluje ale pořád díra jako prase a přitom od Chomutova dolů je jeden kompaktní pás srážek. Dle Aladina to mělo být přesně naopak.
Tady sněží už 3 hodinky a teplota teď začala stoupat ale stále -3,8 takže to vylezlo o 0,2 během 3 hodin sněžení, uvidíme kdy se dostaneme k 0,ale sněží docela vydatně
JM, ještě že aspoň mrzne a byla po dva dny mrznoucí mlha...aspoň trochu bílo máme. Dnes zatím střídavě - chvíli mlhavo, chvíli prosvítá Slunce a prosíme si také nějakou vrstvu sněhu
igor127 U nás to samé.. v neděli úplně jasno, včera jasno až odpo mlhavo, dnes mírná mlha a prosvítá ... bojím se,že ale ani dnes nezasněží a když ano,tak zítra to při těch +2 zase roztaje To fakt nejde jinak než někam vyjet .........