Yurri
Tak to je jiná. Pochopil jsem to tak, že uvažujete o klimatizaci s FVE protože už nechcete topit dřevem:
https://diskuse.in-pocasi.cz/tema-5-5699-V_sobotu_...
To byl můj případ a tak jsem to řešil "od podlahy". Plyn tady na vrškách samozřejmě nemáme.
Diskuse o počasí Říjen 2020
palma
U nás slabě mrzlo teploměr za oknem sice ukazoval +1 ale reálná teplota byla trochu nižší, na můstku je dokonce slabé náledí v Kojčicích podle meteostanice bylo -1.5 ale to je údolní poloha o cca 40 m jsou níž než my Prady moc pěkné zimní fotky jo mrazíky začínají za týden může být mráz skoro všude ale to se ještě uvidí
palma
No tak se to asi změnilo mění se to každých 6 hodin ale koukni na Ecák příští pátek tam má po ránu -3 až 0 po celém Česku ale je to ještě za dlouho kvůli tomu rozhozenému tryskovému proudění to je poměrně nejisté může se klidně stát že bude ještě 20 stupňů a slunečno, nebo kolem 5 stupňů a od vyšších poloh se sněžením
Dnes parádně jasno a ráno lehká jinovatka či zmrzlá rosa s 0 na teploměru a při zemi kolem - 1, někde u potoka v údolích určitě i trochu níže, uvidíme co na to divoká rajčata, celer jsem večer přikryl, z toho mrholení předevčírem byly skoro 2 mm. Jsem rád, že teď nebude do NE inverze, na SO mám tady na in-počasí maximum +15, tak běda jestli bude zase jenom +12,5.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.