Ňuňu Jo, tohle bych si přál u nás, ale tohle se u nás stát prostě nemůže Tak snad se dneska fronta trochu opozdí a něco se na ní vytvoří a trochu ten západ Čech zaleje a pak snad ještě v týdnu trochu zaprší.
Tomas1241980 Nubuďte hysteričtí, že by to byla tragédie, já na studený a deštivý víkend čekám skoro půl roku, aby byl venku už konečně klid a otravný lidi byli zalezlí. Bohužel už dávno neplatí, že víkendy jsou vždcky zatažené a "hnusné". Teď je tomu přesně naopak. Takže jsem jednoznačně pro, aby Z a SZ tohle měl a vy si užijte třeba 35°C a slunce od rána do večera.
igor127 Ano, je to závist, nemám problém to přiznat, ale zároveň naštvanost, protože, kdyby stejně pršelo i u nás, tak mohl být o nějaký ten víkend oblačněji a deštivěji, což by alespoň přispělo k venkovnímu klidu a samozřejmě zalití.
casipo No nad námi se všechno božstvo slitovalo a poslalo podvečerní bouřku, která aspoň trochu zalila, jinak by byla čistá 0 z téhle slavné fronty. Samozřejmě to nejlepší se odehraje jako vždy na východě. By mě zajímalo, jestli se to ještě někdy otočí.
Tady zatím 0, ale modely nám malují odpoledne dost vydatné srážky tak jsem zvědavý. Jinak dawe už se asi zbláznil totálně, tohle už snad ani není troll. Včera psal, že za 10 mm budou rádi, teď tam má 15 mm a píše o totálním fiasku...