Diskuse o počasí Zima od 19.11.2018
Petr11
Ano, vypada to, ze se od vikendu bude nad Norskym morem a Skandinavii bude nachazet obrovska a velmi hluboka tlakova nize, po jejiz prave strane by se k nam dostal velmi chladny vzduch puvodne z Arktidy a teploty by prudce spadly k 0°C (nebo lehce nad) pres den a v noci by mrzlo...Je to jeste tyden, takze uvidime, ale myslim, ze je to pravdepodobne pomerne dost...Skoda jen, ze porad zadne srazky...
dawe
Ach jo jeste jsem se nevidel tak negativniho a pesimistickýho člověk, to i ja jsem proto tomu pozitblvni a optimistockej clovek. Jasne ze ledovy dny v nizinach nejsou nutny, ale kdyz uz nic tak jsem aspon rad, ze se teploty snad na delsi dobu dostanou k normalu, nevim co je na tom tak spatnyho
dawe
No vida jak jsme se dohodli, jinak na druhou stranu musim uznat, ze s tim teplem u vas ted jsi to trefil jak tak koukam na mapu tak je u vas opet slunecno a teplota kolem 18 stupnu, jestli je to skutecne pravda. Je zajimavy jak ma Slezsko v techto dnech jine pocasi nez vetsina republiky
Já si myslím že to ochlazení tentokrát vijde zatím tam maji modely např windy studený vzduch od sv a všichni víme že sv proudění(pokud je studené) se může udržet třeba i měsíc a navíc podle dnešního výstupu chmi by se mohly dokonce objevit sněhové vločky i ve středních polohách Já jsem se sv proudění docela spokojen příroda už potřebuje spát tenhle rok jsme si tepla až moc užili! potřebovalo by to nejmíň do dubna průměrné až podprůměrné teploty
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.