Ondris Aladin dost ubral na těch srážkách v noci na zítřek, ale místo toho dává dost slušné srážky v noci na neděli, takže podle mě celkově na množství srážek přidal. Ale známe Aladina, ten si to tam často pálí jak se mu zachce, ICONu se dá alespoň důvěřovat.
Po velice dlouhé době by to mohlo dopadnout trvalým deštěm s přestávkami přes několik dní. Kéž by napadlo 50-100 mm plošně, možná by byla šance ještě zachránit houby.
Hmm, ICON se docela nestydi a to byva vetsinou pri zemi, narozdil od GFS a Aladina, co se toho neboji a pak je z toho sotva polovina...ICON maluje pro CR poradnou plosnou zalivku...U nas na severu toho moc nekresli, ale my tu vcera dostali cca 10mm srazek, takze za dalsich temer 10mm se zlobit nebudu... Preju vsem hodne vody...
lidi, nebrečte tady furt, komu napršelo a komu ne. Už mě to nebaví, diskutujte k věci a tématu. Sleduji tenhle web roky a občas po přeinstalaci PC přijdu o heslo a pak to neřeším, ale teď už se musím ozvat, buďte věcní a neřešte blbosti, jinak degradudujete smysl webu...
karelzbrd Karle z Brd. Když jsi tak chytrý, nemohl bys nám dát nějaký manuál, abychom se vyjadřovali pouze k tomu co si přeješ ty. Nějak v tom plavu. Pro tebe mám také jednu radu,nemusíš to číst!
Také nechápu, proč se někdo domnívá, že diskuze o tom, kde prší a kde ne a kde toho spadne nejvíc pod tématem "Velmi vydatné srážky..." je mimo. To se tu máme bavit o autech či politice?
promiň, jestli se Tě to dotklo, to není jen o tomto tématu-vláknu, všude se handrkujete, komu málo nebo více napršelo a navážíte se do sebe. Když něco někdo něco konstatuje, hned se tu někdo načepíří, že on má být rád, že u něj to zrovna tak moc to sucho není apod. to mi štve... Fakta a ne kecy
kde prší a kde ne a kde toho spadne nejvíc pod tématem "Velmi vydatné srážky..." je mimo - není mimo, možná sem zvolil blbý vlákno, ale jinde se napadáte a urážíte a to mě štve