frenki12 Ve Studiu 6 říkal Borovička, že to přijde až večer. Má vám tam spadnout až 70 mm. Jinak pokud by vyšel ICON, tak i přesto , že u nás hlasí 5 mm, tak bych byl rád, protože by se konečně dorovnal stav vody všude. Ale mám obavu , že stejně vám tam nespadne 330 mm do konce roku, aby se vyrovnal deficit.
V tuto chvíli je u nás venku polojasno a rozhodně to nevypadá na žádné přeháňky. Aladin si jako jediný drží srážky i pro SV a to stále okolo 15 mm. Můj odhad je tentokrát 5 mm do nedělního večera, protože pondělí je daleko a je nejisté.
Jihočeši, od jakejch odrazů něco padá? Trhám na zahradě jabka a nevim jak mám pospíchat. Teď už je nad náma nějakej tmavě modrej bordel, ale zatim nic nepadá.
Tak nám prší, ale jen slabounce na to, že jsme ve světle zelené, obvykle z toho lije daleko víc, no jo, hold je vše vysušené. Zatím ani souvisle neprší.
Já nevím čemu se pořád divíte, pokud se podíváte na předpověď tak dneska to o nějakém silném dešti nebude, jen vyjímečně, spíše to bude takové to pokapávání. Větší sranda nás čeká zítra a hlavně neděle, pondělí nejspíš.