Hovorili to ns TA3 - tv
Diskuse o počasí Počasí v říjnu
Tak si to idem pozrieť.
Super.....je to aktualne..
A nakoniec v KE nesnezilo...ako je to moznee.......
Davam tomu sancu este v noci a nad ranom...
A kde / v akom programe / na TA3 to bolo?
V KE nesnežilo, ale zrážky boli. Je príliš teplo.
Kliknite si na spravodajstvo a myskou potom chodte pomaly dole
A bude -prava zima pride pravdepodobne v novembri....
Vcelku sa s tým dá súhlasiť. No ,,pravá zima príde v novembri" nemusí znamenať to, že to bude 1.11., môže to byť aj neskôr. Bohatšia na sneh a výrazne chladnejšia oproti minulej bude určite, veď to by bola každá zima. Takže príspevok je viac-menej pravdivý.
Este rano som pozeral na GFS vyrazne ochladenie ktore malo prist 3 NOV ale nepride podla aktualnych informacii....
GFS sa stále mení, najväčšiu váhu má však bez z 12UTC, pretože údaje vtedy dáva najviac meteorologických staníc.
Pridu alebo budu najake zrazky pocas noci a rana?:????
Možno, ale len slabé, k večeru.
K veceru??? a kde...aladin - nic
Možno a len slabé, t.j. iba nejaké mrholenie/sl. dážď aj v Košiciach. Už nás však nič podstatné nečaká, až potom v pondelok večer dážď, žiadne sneženie, pretože bude teplo.
V poriadku, ja len som myslel ze bude snezit pocas jesennych prazdnin/ od 31.10. - 4.11. / skodaaa......ze GFS nevysiel.....
nuz v KE mame slnecno, krasne tu svieti slnko.....
Model aladin ziadne zrazky vecerom neuvadza, ale to skor okolo rana 3:00...
Ano toto som chcel este od vas vediet....ci sa moze slabe snezenie objavit v noci z nedele na pondelok, ked to aj vravia ja uvadzaju v predpovediach....
Ale uz si nepamätam kto...
Oliver.
To je ešte ďaleko, nedá sa povedať definitívne, že snežiť nebude. Môže sa to zrazu v predpovedi GFS objaviť 5-6 dní predtým, ako to príde.
V Bratislave o 9:00 padal dážď so snehom, teraz je oblačno a silný vietor od S-SV.
Nemali by byť zrážky a aj keby boli, už by pršalo. Už v nedeľu večer sa začne od východu otepľovať.
A co 5-6 dni objavit????
Na aku otazku ste mi odpovedali???
To o tých jesenných prázdninách.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.