Aha.....no uvidime...takze snehove zrazky tuto noc a taktiez aj v noci z nedele na pondelok sa uz neobjavia....
Diskuse o počasí Počasí v říjnu
Nie. Ani v najbližšom týždni.
Ako to vyzera zajtra??????? Kedze sa na vychode zamraci uz pocas dna...Mozeme ocakavat hned aj prehanky???
Síce sa zamračí, ale pršať začne oveľa neskôr, asi až v pondelok večer, v noci.
na in pocasie uvadzaju, ze v KE fuka vietor rychlostou 24 m/s....
Ved to je vychrica....
(píše sa víchrica)
24 m/s? To je veľa, to ani v nárazoch tak nemôže teraz fúkať, to je nejaká chyba.
nO VED......
Dobre, ja uz idem...mam toho dost... vecer zas pridem...
S pozdravom OLiver
A teraz pisu 27 m/s.
V Trnave fuka dokonca 35 m/s.
Ved to je orkannn....
Niekde to musí byť chybné.
V Martine je polojasno a svieti slnko teplota 2 stupne . Zachvilu sa zacne ochlazdovat a od Ziliny sa mraci.
V KOsiciach je stale krasne....ja nechcem aby bolo krasne....nech sa uz konecne zamreci a nech zacne aspon prisat...mne je tom uz jedno......slnka mam uz dost...nech sa nieco deje uz konecne....
S pozdravom OLiver.
Na Markize v predpovedi pocasia davali, ze zajtra sa v Kosiciach postupne zamraci a bude dazd so snehom, neskor zase dazd....
p. MATEJ MILKO, je to pravda???????????
Na Markize v predpovedi pocasia davali, ze zajtra sa v Kosiciach postupne zamraci a bude dazd so snehom, neskor zase dazd....
p. MATEJ MILKO, je to pravda???????????
Nechcite, aby som komentoval každú predpoveď... no ale dobre.
Môj osobný názor je, že to pravda nie je. Nebude snežiť. Ani dážď so snehom. Iba na horách a postupne sa hranica sneženia zdvihne na 1000 m.
http://wetter.rtl.de/welt/land.php?land=Slowakei
Stranka o pocasi na uzemi SR - davam tomu 3 hviezdicky.
S pozdravom OLiver.
A mne to islo.....tak si to napiste do google...
V pondelok a utorok- to myslia vyzne????- s tym vetrom.....30 m/s , mohutna vichrica...
V nárazoch to môže byť 20-25 m/s, to sa uvidí, koľko presne to naozaj bude. Pri takýchto situáciách je to bežný vietor.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.