Ide to od severo zapadu.
Diskuse o počasí Počasí v říjnu
To je Bytca, Zilina alebo aj Kysucke Nove Mesto...takze ano...moze tam snezit...ake su mraky...take do biela????do siva????
Take do biela.
NIMBOSTRATUS....take su aj v KE, bude z nich snezit...ale teplota ....
Aka???tam je???
2 stupne.
No...v ziline uz prsi..takze, neviem-neviem....mozno to bude dazd so snehom...
Chcem aby nieco prislo aj do KOsic, ale verim matejovi milkovi, ktory napisal ze pridu zrazky okolo obeda...uvidime...potom sa ozvem.....
V KOsiciach sa zamracilo, zacina tu kropit, ale pridava sa do toho aj sneh.
S pozdravom OLiver.
Tu nesnezi ale vsade na okolo su biele oblaky tak bude asi aj tu snezit.
Zacina ja fukat....
predpoevd pocasia na dnesnu noc: Polooblacno az oblacno a ojedinele dazd so snehom alebo snezenie...
Dnes v noci:
Oliver.
V noci z nedele na pondelok: Oblacno s obcasnym snezenim, najmä na vychodnom a stradnom Slovensku.
Zajtra polooblacno, od vychodu postupne velka oblacnost, ojedinele prehanky, pri ktorych sa neskor hranica snezenia posunie na cca 800m.n.m.
ja neviem, prave cez icq som dostal do svojho zosnuleho pocitaca virus, moc tomu neverim, nechcem riskovat...
nemam nic proti tomu, ale neprehanas to s tym priatelstvom???
V noci ma byt az -6 a na juhu vychodneho slovenska 1
Tak mozno bude aj v Kosiciach v noci sneh.
joo....som rad ked niekto povie nieco take ako ty...preco si anonym...chces nim byt????
KOlko mas rokov???
mam potvrdene spravy....
TOHTOROCNA ZIMA BUDE VYRAZNE CHLADNEJSIA AKO MINULA A BOHATA NA SNEH...
NO to je skvele priam užasné Oliver a odkiala si to zistil a podla modelu GFS sa da co usudit ci bude zima silnejšia alebo slabšia a to neni nahodou klimatologicka predpoved zimy.Už som sa nevedel dockat zimy s mnozstvom snehu a samozrejme s mrazmy velmy mam rad zimu a preto sa nu tesim najmä pocas prechodu z jesene na zimu vtedy sa totiz vsetko zacina.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.