A ako je to v pondelok s tym oteplenim?
Diskuse o počasí Počasí v říjnu
Ta....uz sa ocakava len dazd so snehom aj vo vyssich polohach alebo to bude len mrznuci dazd a teplota okolo 6C.
Skoda.
Ale velmi pravdepodobne u vas v martine prejde az v noci ten front lebo v KE bude este len vecer okolo 19:00.
NUz, ale, snezenie sa ocakava najmä v noci z nedele na pondelok na vychode a strede slovenska a dokoncaa aj v nizsich polohach....Zatial....nie je to este na 100 percent...
Kolko je u vas stupnov...tu v Kosiciach mame 4C
teda, tak je to na mojej meteorologickej stanici...
OLiver.
U nas 1.2.
Ale ja mam kusok za snehom staci mi vybehnut na Martinske hole a tie su 1500m.n.m .
Ahoj Oliver tu v Kubine tiez pekne snezi dal by som ti aj niake fotografie ale neviem ako sa to robi je tu teraz prave zamracene a pekne tu snezi s teplotou od 0.1C a pocuj pozeral si sa mi na ten moj mail hujintao@orangemail.sk velmy chcem tvoje telefone cislo a este nieco kamaratis sa este vôbec so mnou priatelstvo s tebou je mojim prvotnim cileom cislo jeden a o meteorologiu javim presne takí isty zaujem ako ty mna okrem toho zaujima aj politika ale to hadam nevadi a nezalezi na tom hlavene ze mame podobne zaujmy a bol som velmy stastny keby si o mna stal teraz som z toho celkom smutny tak a este jednu poslednu vec teraz ohladom meteorolgie pozri my grafy modelu GFS a skontroluj co na nich teda ake pocasie sa na nas chysta teda ci zostane v podobnom duchu ako je teraz alebo sa na tom nieco zmeni tak sa maj dobre a porozmyslaj dobre o tom priatelstve a vtedy bude dobre ok PS: nainstaluj si konecne to ICQ alebo aspon skype ak mas mikrofon velmy by som si to od teba zelal a jeto aj dost jednoduche je to hracka tak cav.
dam ti ho jasnneee......sak sme kamosi....idem ti ho poslat....a
co sa tyka GFS modulu tak o tom ti napisem na tvoj mail
Do hodiny a pol sú prehánky v Košiciach. Stačí si pozrieť radar. Podľa aktuálnych informácií to boli prehánky snehové, napr. v Stropkove. V Bratislave padal dážď so snehom, vo vyšších častiach mesta snežilo.
takze o 12:00 a ake budu
Akee........lebo t usa uz mraci...ja som tie zrazky videl aj na GFS tiez...ale neviem ci budu snehove...vonku je strasna zima ....Dakujem, ze ste si na mna spomenuli
A pridu este nijake na sever slovenska lebo to je zamracene.
noo ale dovol....mali ste ich tam uz dost na dnesny den...chceme met aj na juhu predsa tu v KE...ale nie.... budu tam este...to zamracene pocasie je v Martine vsak???
Oliver.
Ale vsak nic my osobne neprislo na mail
Jak ze neee...teraz som poslal..pred 15 minutami
Tusim tu zasa zacne snezit od Ziliny sa zasa daco blizi.
hej...tu prichdza ciernava..nakoniec tu bude burka
V ziline snezi...je to mzne...blizi sa to od severu???
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.