JUGOCV Je, ale teď to bude mít před sebou zvyšující se večerní vlhkost, snad to dojde v solidní kondici co nejdál.. Mě by stačilo, kdyby z toho slušně pak aspoň zapršelo...
Peter Sedlák 1 Držím palce, aby v srpnu ještě něco dorazilo...
Tady u mě taky smůla, venku přes 30 stupňů, nechutná noc zaručena a k tomu ten výhled na kovadlinu je sice pěkný, ale o to víc k naštvání, když to žádnou vláhu k nám nepřinese..
Francois Když koukám na radar má to tendenci jít na východ ... Každopádně JZ by potřeboval srážky jako sůl Tak on ten problém není jen u nás ale celkově v Evropě řeka Dunaj atd ...
radek4545 Ta mezera Prachaticku myslím nehrozí.. Jde to k SV, VVS a ta V část knedlíku před mezerou půjde si myslím tam k vám.. Teď to naskakuje ještě i západněji, Ingolstadt, Augsburg. To by se mělo asi propojit...
Francois Nezbývá než doufat Ale asi to budou jediné srážky ... Možná zítra něco málo Pak to opět vypadá dlouho nic a horko Dokonce mi kolega říkal v práci že se už dá dokonce přejít přes malé Lipno To se nikdy nestalo
Francois Velká otázka je, zda to nezdechne ještě před hranicemi a do ČR dojdou jen zbytky + vítr. Některé modely takový scénář mají a vzhledem k tomu, jaké je sucho, to považuji za značně pravděpodobné.