Nakonec spokojenost. Druhá letošní bouřka řadi hasiči lítají o106.bwz významných projevu kromě dlouhého privalaku které ještě dokončuje svou práci. Kolem nás to zesílilo a byl z toho rachot
kapr84 Každá výstraha mě stojí v našem pivovaru cca +- 300 kil dnes teda jen 250 bouřek se od Tornáda bojím jak čert kříže, kam mám poslat fakturu na CHMU?????.
Jelikož napršelo zatím 2,5 mm, tak i tak stále nespokojenost. 1. Kvůli výstraze, která vůbec nevyšla 2. Kvůli tomu, že opět žádná bouřka a ani jeden blesk, což už je doslova k nepochopení. Už aby ten déšť, co je na radaru odešel, aby začala nová konvekce.
Svým způsobem to s nějakým vydatnějším deštíkem ještě okolo půlnoci a později vyjít může , snad až na icon de s tim ostatni modely maji celkem shodu takze idk treba to vyjde😁, na zahrade ve srazkomeru je 6mm severně od Prahy tak snad jestě něco kápne, klidne pridejte vase tipy prazaci😎
Tady v Lipencích se vytvořilo jakési soukromé přeháňkové jadérko. Tady to hodilo 2 mm, směrem na jih, někde nad lesem, určitě zapršelo více. Ve výsledku asi i spokojenost, bál jsem se že už nebude nic, nějaké srážky se navíc ještě blíží.