Diskuse o počasí
Bouřky 20-21-22. 6 2026
MatyX U nás to stejné.. V sobotu 3,2mm, včera zero. Dnes jsou ale v Pošumaví šance solidní, tak snad to cestou nechcípne..
Tady zatím nad 31°C, zatím klídek.
Tak český les paráda chci se zeptat nevite zda bude este v tehle oblasti?
Tadeas Tady burácelo oba dny, spadla desetina mm vody... Aktuálně jsme na 31°C a jdeme hore.
Doufám že to bílé jádro zeslabne než nás to zasáhne,vypadá hodně silně.
Neuro A nebude to zas jen v PL? Jako předchozí dny
U mě nakonec nic až na mírné mrholení. Oblast Stříbra dostala pěknou bouři a teď Plzeň sever.. V podstatě se kopíruje včerejší trajektorie
Jak se ta buňka nenápadne natahuje směr Příbram
kuba To jádro vás asi těsně mine severně..Daniel Moudrý Bohužel to klidně může klapnout..
Daniel Moudrý K tomu ještě daleko. Postupuje to hodně pomalu. Jsem na to zvědav. Jestli to dostanou třetí den za sebou v takové intenzitě, tak chudáci lidi tam
Tak se to uhýbá pryč a i to celkem pod svým vlastním deklem chcípe.. Český les ale další dvě nové buňky, tak třeba dojde později něco z toho..
Francois Jo to bílé jádro nás minulo ale už máme 5mm a asi jen tak nepřestane, tvoří se to kolem nás pořád.
U nás před chvílí obrovská rána, bylo slyšet u takové to šustění, takže opravdu někde hrozně blízko. Bohužel nevím, kde to přesně zjistit, kam to uhodilo
Nemá to moc výdrž ty buňky, bohužel.. až na ojedinělé výjimky.. Rychle to vyžene nahoru, celkem rychle to ale i pak slábne a zaniká..
Tendenci smer východ to pořád má, tak uvidime, škoda ze tady aspon nesprchne pred tema vedrama
Jestli ta buňka u Rokycan nezeslabne tak je Příbram uvařená absolutně
Horkeypes U nás zase vůbec nic. A vy si tam jedete celé tři dny v bourkach
Klasika rozpad předemnou, ale co mně nejvíc naštvalo je to že jsem zachytil ještě větší blesk víc blízko CG a já v tu chvíly nenatáčel
Meteorolog 2011 Z nějakého důvodu se to vytvoří a hned chcípne
To možná ještě tu Příbram obejde a pujde to jižně pod Prahou
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .