Dnes tady nic nečekám, přímo zde se nic netvoří a než se to doplazí že západních směrů tak se to rozpadne. Klasika zde u těchto situací, na to jsem zvyklý Jinak zítra zde taky jen velká oblačnost. Otázka je sobota. No ještě by to něco chtělo, když to vypadá od středy na vlnu veder v podstatě beze srážek, kromě místních bouřek v Čechách...
ludvicek Rozpětí teplot ve výhledu 18-21.6 je +30/+37°C. Šance na +35°C a výše je docela velká. A já jsem zrovna názoru, že nás čekají supertropické teploty v tom období.
Aidamkoo Ten rozdíl tam pravda je, ale dokud tady v předpovědi neuvidím 10 purpurových sloupečků, tak neuvěřím. Já se totiž chystám na svou oblíbenou řeku na štiky a tak dle platného Murphyho zákona očekávám zimu a mokro.
Tady zatím za tyto 3 dny krásných 28.7 mm. Každý den to bylo rozložené z těch vytrvalejších srážek kolem těch 9 mm. Je dobře, že nakonec na chvíli přišlo chladnější a vlhké období, takže se sucho zmírní. Dneska se tu kolem neustále honí lokální přeháňky, takže je to aspoň napínavé. Sice by se za ně ani duben nestyděl, ale co už. Teďka kousek SZ od nás zahřmělo. Nějaká buňka, která má i hezký Cb. Povedlo se jí úplně přerůst výš než všechny ostatní.