Germán kupí bouřky, západ a sever a i jih. No tady direcka pěkná.
To je výborný, jako kdyby se tu podelaly podmínky a nebyly by. Brzo snad změna
Diskuse o počasí Výšková tlaková níže + bouřky od 13.6. do 18.6.
Peter Sedlák 1
Ano všude okolo samé kumuly. Škoda že jsou to jen přeháňky.
Tak to vypadalo nadějně a pěkně mě to obechcalo.
Všechno se klasicky slilo do sebe na jih, naštěstí mě zachránila ta přeháňka před tím pásem, dala 2.9 mm. Asi ještě konečná není, ale nevím no.
Další přímou bouřku si zapsat nemůžu, nejbližší blesk byl ve vzdálenosti 5 km. Ale čekal jsem, že dnes skončím opět na 0, a že nic nebude.
Na letošní sezónu už jsem si bohužel tak nějak zvyknul.
Od brzkého rána samá přeháňka a pěkných 8,6mm. Teď si dáme chvilku puazu a počkáme co doleze z Německa.
Negan
To už bych si raději přál žádné bouřky, než aby mě každý bouřkový den těsně obcházely.
Ale ty máš ještě šanci ze severu, zato tady asi už bude konečná...
Negan
Za to tady v Úvalech dnes už asi třetí průtrž, že sem tak silnej slejvák už dlouho neviděl
Predators2
Tady tu instabilitu asi ničí hory, hradby vidím všude ale Podkrušnohoří ani náhodou. Prágl už dostává několikátej úder. No, z Německa pokud by se to nerozpadlo, vlastně i tak to sem tady nepřijde. Příští týden to taky nevypadá dobře.
To i na mapě je vidět, fakt skvělý.
HaMeLeOn14
Nejhorší na tom je, že všude v okolí je parádně zalito a tady jsme taková anomálie kde ani nezaprší, v okolí možná ještě něco bude, ale tady kulový. Nevím co by se muselo stát aby nás bouřka přímo trefila. Asi jedině kdyby šla nějaká 400km squal line přes celou ČR
No a Jílové mají bouřku. Predátore potřebujeme report.
Bez šance Mostecko.
Peter Sedlák 1
Jo máme po bouřce . Byl to přímý zásah a bouřka momentálně úplně zdechla.
swan1
Je to divný dnes, včera stejný. Dnes jsem to čekal lepší, no, a stejný.
Hory to CAPE ničí efektivně, na mapě vidět.
Tak si asi počkáme na situace příští týden.
A Sumárum této situace: jedna jediná přímá přeháňka, která se stala bouřkou 10km zamnou. To je výhra.
Pořád to pěkně naskakuje
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.