Diskuse o počasí Výšková tlaková níže + bouřky od 13.6. do 18.6.
Ty bouřky v Německu vypadá zajímavě. Snad dojde alespoň ten déšť.
Ahoj, tady včera z odpolední přeháňky 1,2 mm a v červnu aktuálně jen 17,7 mm. Konečně nám výšková tlaková níž něco přinesla, i když to není žádná sláva.
No, pár dní se koukám co dělají ansámbly.. druhý den po sobě jsem zaznamenal, že GFS tam ke konci maluje hot... třeba se teplomilové dočkají.... Já jedu příští týden zkontrolovat a připravit prázdninové bydlení, vypadá to, že se tam sakra dost ohřeju, no vidím to na zapnutou klimatizaci.., přidávám print, kdo chce, může hádat, kde to je, někdo si to už z minula může pamatovat..
Ten nárůst cape se projevil výrazně. Východně od města čisto, západně od města základny jak cyp.
Uvidíme co vznikne dnes.
Ty jo, hydráček konečně vydal výstrahu, to jsem nečekal.
Že by se dneska opravdu něco dělo a začalo zajímavější počasí? Já počítám do konce týdne s 0, tak uvidíme.
Teď jsem juknul na blitzortung a koukám, že už se to rozblikalo.
Snad už zítra bude jasnější, jak to bude příští týden s těmi výraznějšími bouřkami.
moc často se to nestává, aby tu bylo červeno, a původně to šlo úplně jinam. přívalák z toho byl, blýská se v severní části, co prošla námi. zahrada asi zůstala jen částečně na suchu
Tak tady vše rozpad a Bílina bouřka. Konec ještě ale není.
Výstraha pro střední Čechy a jižní Čechy. Takže tady asi nic. Směrem sem se nic neděje. Takže asi i konec. Paráda.
Tak snad od pondělí něco.
No, na mě se teď všechno blíží, nevím, na co se mám přichystat, odhadovat trasu je teď trochu komplikované.
Nad Českým Brodem se srazí 3 buňky a nějaká zatoulaná polorozpadlá se na mě blíží taky.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.