Ta bouřka u Brna vznikla z toho vyplivnutého vzduchu z bouřky u Svitav. U nás na stanici ČHMÚ se prudce ochladilo o pár stupňů a i pocitově fouká venku studený vítr.
Tak vydrželo, máme tu další bouřku tohoto týdne.. Podpora fronty plus střih větru to holt udrží aktivní i při 15°C, který tu máme... Nic silného, ale počítá se... ,,Proroctví,, o tom, že už tu dnes může být max déšť vzalo pochopitelně za své..
spurdo Jojo máte pravdu. To ochlazení teď asi zrovna přichází k nám, začalo hodně foukat a i teplota už klesá. Zajímavé jsou i ty bouřky v na jihu Čech, tam teda mají srážkový týden.
Ve 14:30 přišla bouřka do Černožic n. L., byl jsem v práci tak jen krátké video, pak jsem se od okna radši zdekoval. Stejně by nebylo co točit, jen bílou tmu. https://www.youtube.com/watch?v=chW3GN-xwAY
Petrolec To víte, že se fotí fakt špatně, ale asi by mě nenapadlo se postavit na kopec se stativy jen tak Jenže je otázka co udělá vlhkost pokud je člověk třeba mokrý. Ale celkem by mě zajímalo jak by obstál takový elektromobil.
Rarach Elektromobil by pak musel jet na špapací pohon ne? Nebo nejspíš úplně pěšky jestli by se to přežilo Záleží asi, kde jsou baterie... nebo nevím tomu nerozumím, elektromobil jsem z vnitřku ještě neviděla. Chtělo by to video nebo foto po zásahu
Tady zas jenom hřmí,kurňa už mě to čekání štve, jak nic nebude teď tak až někdy kolem půlnoci jestli vůbec podle modelů 29,5 furt to blbé dusno už 5.den