Už jsem to chtěl zabalit dneska, pouze kolem 9:30 bylo vzdálené hřmění které jsem promeškal, jinak nic ale to Rakousko i Šumava tvoří další knedlík, na tom jihu ještě něco bude Aura 33 Ano bylo to nakonec srážkově trochu za očekáváním ale ostatní projevy byly přesto výrazné ve V Čechách padaly opět několika cm kroupy a bez proudu je na 15000 domácností
A proto je mám rád. Nikdy nikdo neví kam udeří a zachytit ten prchavý okamžik na fotku ... Ale bez Faradayovy klece venku a obzvláště na kopci ani ránu..teda ani fotku
Z toho Rakouska to vypadá, že to projde přes Vysočinu a mohlo by to na kousku líznout i Slezsko. Asi sever to vypadá Brno taky možná dostane vláhu ale to bude nic moc si myslím.
Vítr by být nemusel, ale vzhledem k dnešnímu divokému dni to vypadá na větrnou smršť to si jih Čech asi ještě užije Jako nic tady není, ale fouká to tu pěkně. V Buďejkách je nebo byl dnes klid?
Vypadá to že bude zase pršet, dneska už tu vodu nechci ani já, ocenil bych kdyby bylo večer hezky, ale asi k nám ty srážky z jižních Čech v nějaké formě dojdou
Aidamko1 Ta bouřka u Brna vypadá zajímavě. Mohla by si to zamířit k nám na střední Moravu. Každopádně v Rakousku se to celkem rozjíždí tak třeba z toho opravdu budou i plošnější srážky.