Klokan_0 ta vesnička je u Telče a je jakoby pod Hradcem ale úplně přesně a je tam krásně vidět konvenkce.. na blitzortungu je krásná lajnicka... ale asi není tolik energie zas tak hodně nebliká
Kokos342 Ale zítra to vypadá dobře pro Moravu co jsem tak viděl, ale na In Počasí píšou že prej ty bouřky mají být jen na jihozápadě, přitom Aladin má postup srážek přes celou Moravu, a zítra skoro všechny modely dávají taktéž samé bouřky jen na Moravu, tak jsem fakt zvědav, tohle bude asi nejnapínavější bouřkový den z tohoto týden
Kokos342 Mám do této diskuze napsat už potřetí, že tyhle aladinovy fantazie na dva dny dopředu nemá cenu řešit? V předchozím výstupu tuhle lajnu sázel na V Čech a Moravu, teď ji hodil na pás od Šumavy po Krkonoše, uvidíme, kam ji hodí zas příště.
Kokos342 Ted u mě praskl blesk, taková rána až to znělo jak když praská dřevo, fuj sem se lekl, a to ta bouřka je daleko, široko nikde nic, tak nechápu kde se tu vzal blesk
Klokan_0 tak to nevím já jen čekám na tu kovadlinku s deštíkem v tom se blesk taky tvoří.. jinak docela masivní konvenkce... už se připojuje k té druhé bouřce
swan1 tenhle co přijde bude hodně silný co se srážek týče... ovšem je tu problém... GFS ho má jen přes Chebsko Icon přes vých Čechy Aladin podobně cosmo přes vých Čechy