Diskuse o počasí
Bouřky 19.6. až 25.6.2021, postupně i silné/velmi silné
Petr11 No jestli sem dorazí tahle supercela, co je teď kousek JV od Mnichova..
Aidamko1 Další takový "bouřkomil" o to fakt stojíš???
swan1 no ale to už bude slabá spíš co jde až zatímn ten systém. ten jestli vydrží to bude masakr..
Petr11 Mně už sem leze tenhle předkrm od Zwieselu.. Ale může mě to klidně těsně JV obejít..
jack Tak ono se to říká lidem, kterým nic nehrozí, pokud nepřijde tornádo.
tak teď mi psal známej z Donauworthu že vidí dokonce oranžový blesky průtrž mračen..že dlouho nic takového nezažil..)je to kousek od toho prvního jádra poblíž Šumavy)
Jako, mě déšť moc vadit nebude, ale jestli tu bude supercela nebo velmi silná bouřka, tak to tady napáchá škody. Mě prostě stačí déšť, maximálně jedna slabá bouřka totať vše.
myslím, že tady se supercela už nevyskytne a ani krupobití.
Swan1 K vám asi jo Ale k nám nebo do Budejc tomu nevěřím nevypadá to na to
JUGOCV Mnoo..to začíná vypadat divoce... Už v jednom kuse hřmí..
Aktuální foto z Německa od jezera Ammersse, které je asi 40km jihozápadně od Mnichova.. ..to vypadá až děsivě Kdo má FB tak na té stránce mají teď i živé vysílání z této oblasti..
Zdroj: Facebook, Unwetter - Freaks
Tak jsou slyšet první hromy
K těm polomům v Brně? Tomu by se kůrovec vysmál... Ta supercela u Mnichova není velká, ale spíš hodně silná. Bude to asi LP supercela, což znamená, že z ní moc neprší, ale spíše padají velké kroupy.
light123 hele formuje se to hezky cosmo zatím vede
Kokos342 můžete mi dát odkaz na ten cosmo ??
Kokos342 aháá to je ICON DE.. to znám, já myslel že to je něco jinýho..no žádná sláva teda..7 mm za 6 hodin
Kokos342 Já jdu spát, zatím se to vyvíjí celkem plynule a dynamicky, ale dokud nebude obří bouřkový koláč nad Českem, tak to není ono. Tak snad ráno.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .