swan1 JUGOCV podle cosma se spojí to v Německu s tím co je teď na Šumavě a projde to celými Čechami bez vyjímky... nejsilnější to má na pomezí Moravy a Čech tam má až 65mm za h
Jinak dle několika záběrů lidí z Brna jsem dospěl k závěru, že nás musel zasáhnout downburst. Lesy okolo dostaly prej zabrat, takže škody půjdou do vysokých částek. Ta bouřka byla jedna z nejsilnějších, bude asi na třetím místě. Na tom prvním je bouře s kulovým bleskem 14.7.2009...
No ale Swen se nehlásí (prý byl chvilu bloklej adminem) přitom se na ty bouřky tak třepal, kdoví jestli byla u něho dnes bouřka, já se nestačím divit jakou sílu měly ty bouřky na Moravě Jinak teplota tu spadla celkem výrazně, jen 19 stupňů krása k tomu skoro jasno Jinak doufám že k nám ten silný komplex nepřijde
Aidamko1 Já Vám to nevyvracím, jen se jedná o poměrně zajímavý jev, tak mě napadlo jestli to máte třeba nějak zdokumentováno. Upřímně jsme nikdy neslyšel ani nečetl, neviděl o případu kulového blesku v Brně. Jste moc vztahovačný....