kuba Budeme řešit dokola Aladina a západní Čechy... tohle nemá řešení Vycházel bych z toho že je to nad jeho síly, ne zrovna jednoznačná vstupní data ... Šumava atd
celyl Jojo užívám ,stále tu slušně prší , 20mm už to dalo. Větrám o stošest . V pokoji z 27 už jsem na 25 . Ale ono se snad pak od zítřka ochladí plošně.
MichalS36 No já doufám, že to před námi nezdechne, jak už se v červnu stalo několikrát. Je nutné vylepšit naší srážkou bilanci za červen, která je zatím tragických 2,7mm.
Petr75 Snad vám to tam doleze , a pozor při příchodu , byli dost silné narazy větru. Jinak je to zajímavé , já tu mám s dneškem už skoro 50 mm za červen a vy jen 2 a to bydlíte "pár km ode mně ".
Dnes to vypadá dobře, teďka jsem se kouknul poprvé na radar a celkem slušný, něco se tvoří i v Rakousku, plus je dusno jako ve skleníku, i když je pod mrakem. Takže prosim ať na tu JM něco doleze
Dreams Zatím pomokly chodníky, ale konečně se dá dobře dýchat. Padají pořádné kapky občas s krupkou, tady v šalině to vypadá hezky, ale az v tom půjdu dom... Super no. Aldan Směrem k tobé se to odsud začíná rychle kupit a černat, takže ti tam posíláme snad pořadnoz buřinu.
Aidamko1 Jo, je dost černo mezi Brnem a Blanskem, tak uvidím. Ve městě už je nejspíš přívalák, tady zatím nic... Kámošce zrovna začali jízdy v autoškole, ta bude dobře vyškolená..
EDIT: Už lije, obrovské kapky.. Vzniká to přímo nad námi.
Tak super, dopadlo to tak jak jsem čekal, oba komplexy jsou pro moje místo pozorování zrušeny a bude tady úplný h*v o. Dnešní výstraha na bouřky je totálně mimo taky, nechápu proč je vydána i pro střed Čech. Teď to vypadá že nám tady nespadne ani kapka, ale západ a východ si užije. Už to nebudu sledovat, nemá to cenu.. Pardon za sprosté výrazy ale opravdu mě to naštvalo.