Takže v Dolnom Kubíne taktiež nič nebolo len slová ale činy nikdy nikde no čo ved to vždy tak dopadne ked sa niekto na niečo teší a má z niečoho radosť tá by mala má vždy prísť sama od seba a nie ju očakávať vtedy sú tie sklamania no nič si s toho nerobme aspoň sa nikomu nič zlé nestalo a môžeme si tu všetci živý a zdravý písať verme že sa v pondelok tomu to všetkému aspoň čiastočne spraví náprava a že nám tu vietor ešte aspoň niečo zavanie a vynahradí na aspoň čiastočne to čo sme tu mali mať dnes a teda v noci ale už to určite nebude až tak strašné a teraz už Shmú na dnes tý diabli zrušili na dnes výstrahu celú aj prvého stupňa pričom ako bolo avizované mala ešte päť hodín do 18:00-tej nie ateraz už pevne že nedajú výstrahu druhého stupňa asi nikdy ale zrážky boli silné vznikli asi o 5 alebo 6tej ráno neviem už som bol unavený a napršalo na mojom vyprázdnenom zrážkomeri až 45ml vody takže zem dostala konečne trochu vlahy takže aj to bolo na niečo dobré a o 11:00 hod už pršať prestalo ako to tu v DK bude tak už pochybujem že ked sme za tým frontom že nám tu niečo na Orave ale aj inde v SR sprchne ak hej tak už len prehánky a vietor bol v noci do 40km za hodinu viac u nás nie ani inokedy nebýva no minulí rok to bolo lepšie vtedy prišla riadna búrka s húľavou už tri dni pred koncom školského roka ja som bol vtedy pri príležitosti ukončení deviatky v Terchovej a vtedy teploty napríklad v mojom kraji v žiline dosahovali +35 stupňov teraz sotva do +30st no čo aj ja ľutujem že som som ostal do noci až do rána hore spánok si budem od teraz vážiť viac ako niake sprosté búrky a haloooo okolo nich ktoré je nadnesené a prehnané a ak bude niaka búrka tak najskôr v pondelok ale kto vie akej intenzity i ked zrážky sú podľa wundergroundu pre obec Liesek na ten deň až 100% a teplota príjemná +17 a v noci +12 st ale potom má byť od utorka až do stredy len ojedinele mraky pravdepodobnosť zrážok je vtedy do 50% teda od 20 po 40% ale zaujímavejšie to vyzerá na štvrtok kedy sa má ochladiť a teda má cez našu republiku prejsť veľmi výrazný studený front a ochladí sa z dešných 18st na sever na až 5 stupňov na dol len až na +13 stupňov a má byť v celí ten deň zamračené a pršať ale pravdepodobnosť zrážok je len 60% takže uvidíme hlavná vec že Shmú dáva na ten štvrtok správu o aktuálnej situácii v textovej predpovedi že má dokonca prejsť cez strednú Europu opäť teplejší vzduch a na severe má byť v tedy až +22, a na juhu až do +28 stupňov to sú blázni a od teraz im neverím ani slovo a budem sa spoliehať len moje osobné pozorovania a zistenia a na to čo sa dá reálne dokázať a čo uvidím na vlastné oči a nie veriť v niečo čo ani nie je teda nebolo dokázané na 100% potvrdené a teraz má Dolný Kubín pochmúrne počasie je po daždi je tu +17.5 stupňa a barometer my ukazuje tlak 999 hPa a najnižší bol v v noci teda o 2:30 hodine rannej a to 998 a teplota bola v noci v +18.8 stupňa teraz sa pri tom daždi o čosi schladilo tak sa majte a nerobte si z toho všetkého nič ved je to len hlúpe a triviálne počasie a čo viac sú predsa prázdniny a ešte len ich začiatok aspoň pre nás školoupovinných a užívajme si ich kto môže a tak prečo si kaziť pekné letné dní a chvíle kvôli počasiu a nálada závisí nie len od počasia ale akú si ju hlavne my sami vytvoríme, vymodelujeme a pripravíme a budme radi že sa nám nič zlého nestalo že sme sa tu takto dnes celí a neporušený v nezmenenej podobe a zostave a môhli sa tu opäť stretnúť no nie? A aj to je dobré že nemáme ani niake materiálne ujmy a že nám nevytopilo záhrady, pivnice alebo že nám neodvialo strechy a nedoriadilo naše autá a životy tak to je podstatné o čo tu ide a o čo by nám tu v tejto chvíli malo ísť nie? Tak sa majte pekne a čo možno podľa svojich želaní a predstáv ahojte!!!
Diskuse o počasí ČHMÚ varuje před silnými bouřkami
hanz
Tuto chybu majú oni!
hanz
No píše mě to už 2 dny a už mě to dost vadí.Vždycky když najedu do diskuse na e-pocasi,tak mě to napíše error neboli chyba.Jsem zvědavý jak dlouhoto bude ještě trvat.
čaute ahoj Juraj ako sa máte a čo nič sa vám tam zlé nestalo všetko stojí na svojom pôvodnom mieste aj u vás Mirko je všetko ok teda fajn a ale na čo ti tu píšem ved ty sa my aj tak nikdy neozývaš a ked aj ty mňa ignoruješ tak aj ja teba ale s Jirkom si rád budu i nadále povídat ten není takový škrobený jako si ty!
parappa
Díky za pochvalu.
kubes
no ja som sa vcera na podaktorych tak zabaval,ze dovi dopo-z hoci coho ste spravili maxi mega hoci co-normalne vas obdivujem jak mozte urobit z obycajnej burky tornado F5 alebo dobre,ze nie hurikan.no a ako to okaslalo vychod xi xi-mirko 14 z kosickych ols.mus byt hotovy,ze u vas nic nebolo.inac pozdravujem naj meteorologa mira.cafte
To je haluz
Další bouřky se očekávají v neděli večer,podle předpovědi nebudou nijak silné takové klasické letní bouřky.
Aké im dávaš odje...y
POPROSIM VAS VSETKYCH ABY STE SA PODPISOVALI, LEBO VTEDY TU BUDE HALUZ A NEVYJADRUJTE SA VULGARNYMI SLOVAMI
kubes
HALUZ JE KED MA PRIST NIECO PORIADNE, NAPR.
Ja tu nevidím ani jedno súvisle napísané vulgárne slovo.
Ty si hlavný čávo keď sa majú podla teba všetci podpisovať ???
Anonymní
Ja nerozkazujem, ale potom tu je spusta anonymnich tak napis aspon jedno pismeno
A NEPISAT PROSIM ANI DOPLNENE ANI NEDOPLNENE VULGARIZMI, KEBY SI BOL V DISKUSII NA jednej nemenovanej TV TAK TO VYPISE TOTO:
"Text príspevku porušil pravidlá slušnosti tohto portálu"!
Dakujem za pochopenie.
Písmen je vo vete dosť
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.