zacina tu dost fukat a nad barakmi su oranzove mraky
parappa
zajtra napisem asi az
Diskuse o počasí ČHMÚ varuje před silnými bouřkami
az teraz tu na slovensku vznika to "pasmo" .. ale ide dost pomaly
http://www.meteo.estranky.sk/clanky/vystrahy/vystr...
TUTO VYSTRAHU SOM VYDAL JA, JE TO MOJA STRANKA!!!
mirko 14 rokov kosicke olsany
kde su v prideli burky??Kedy ich ocakavame???Same vystrahy, ked v nedelu v maju prisla burka as vichricou ,tak vsetci 5 min. pred skazou vydali vystrahu uz aj pre nas region, takze NIKOMU A NICOMU NEVERTE, ANI TEJ NAJKVALITNEJSEJ STRANKE, KTORA SA MOZE TAKISTO ZMYLIT!tAK TO CHODI.
Ze slibovaných bouřek nebylo nic.Jen se v noci blýskalo.A v půl 2 v noci foukal velmi silný vítr s nárazy až 22m/s,to mě i probudilo.K ránu se vítr zas uklidnil.Teď je zamračené s deštěm.
pocasi v dubnanech
Aj tu poprchuje, ale ze vraj cez nemecko, cesko, polsko prechadza pas oblacnosti ktory vypada jako geometricjy utvar
pocasi v dubnanech
Jak dopadla chvojka???
Celkovo tie dnesne burky za moc nestali,preco som radsej nesiel spat???
pocasi v dubnanech
Jak to dopadlo s podperou pod ten strom??Pomohla nebo ne?
mirko 14 rokov kosicke olsany
Dobře,chvojka stojí na své místě,i když v noci byl velmi silný vítr a dost s ní mával tak drží velmi dobře,doufám že to tak už zůstane.
kysuce
To je moja vlastna vystraha, len mapka a značky su okopirované z meteoalarmu, inač všerko som napisal ja okrem vysvetliviek, ktore su pod vystrahou
dobrý den pocasi v dubnanech myslím, že chodíš taky na stránku e-počasí na diskuzi. Od včerejšího večera když se chci dostat na diskuzi tak mi to píše error chci se zeptat jestli ti to taky píše nebo je to jenom u mě odpověz prosím.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.