parappa
K. OLsany--celý deň až a 25stupňov. A kedy prídeš na pokec??? Myslim večer, nie v noci o pol dvanastej, dokonca o pol druhej, ja niesom nočný vták!!!
Diskuse o počasí ČHMÚ varuje před silnými bouřkami
7.7.2008 - 21:00 HOD
parappa
Začni psát knihu. Myslím, že budeš dobrým spisovatelem.
Anonymni: ak myslíš zrážky ktoré predpovedá Aladin, tak to ber s veľkou mierou. Tiež by sa SHMÚ mohol riadiť aj iným modelom ako Aladin, ktorý pri každom studenom fronte vykazuje miesta s uhrnom 40 mm/3 hod.
parappa
Ahoj poslal jsem ti emaily,přečti si je a napiš mi.Měj se hezky.
az 50mmm?
bytcica bliskavica a najblisia burka je brtislave 200km hm
ČHMÚ může varovat i někdy jindy.
Anonymní
to je krásný obrázek kdo z čechů pošle na Českou republiku?
Další výstraha na bouřky bude vydána v pátek večer nebo během soboty.Teploty mají být v sobotu až 33°C.
kubes.trochu neskoro ale predsa.nieco k burke co bola v pondelok-v novych zamkoch-supercela-taku farbu mrakov som nikdy nevidel-tyrkysovo modro,zelena farba,-z viacerych miest bolo viditelne TORNADO.-za 15min napadlo okolo 20mm.zrazok.na par miestach padali dokonca aj 5cm krupy .vietor v hurbanove dosiahol okolo 90km aj ked ho burka minula.skoro vsade su popadane stromy a velke konare.b dunajskej strede bol vietor v narazoch az 150km za hodinu.......asi tak nejakl
ČHMÚ bude varovat před bouřkami
to je pravda vydali dnes 1,2 stupen.Upozornění neplatí pro Karlovarský a Ústecký kraj.Vím to z www.meteoalarm.eu a Praha vydává 1 st. nebezpečí a ty 2 kraje pro které to neplatí je 0 st.A i na některých místech je 1 st. nebezpečí.Pro Moravu platí 2 st. nebezpečí.3 st. nebezpečí platilo pro Česko a Madarsko
v bytcici teras zastihla supercella postupoval bieli pas a za nim cierno ked to postupilo v narazoch fukal vietor na 125km ale bol poriadne silny teras sa bliska kzadu sekundu ale neprsi
Fakt supercela? Lebo na radare ani stopy skor miernejsia burka
anonymní
mno ja neviem presne bola tma ale videl som biely pas a zanim vsetko čierne ked to postupilo v nrazoch mohol fukat aj nad 125km ved nesla eletrkia
Po delší době jsem tady.Včera večer kolem 21,hodiny byly oprandu silná bouře.Průtrž mračen a silné blesky.Napršelo 20mm za 1,5 hodiny. :upnes se očekávají další bouřky.
no jo průměrné srážky za měsíc červen 2008 je u nás 115 mm
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.