Diskuse o počasí Sněžení a mrazy od 9.1.
Je to naprosto výjimečná situaci, která se podaří tak 2x za 10 let v Praze a v budoucnu bůhví jestli ještě nastane. Krásný suchý sníh, kolem 15 cm, všude jezdí běžkaři, u Rokytky to vypadá jak na horách.
Dělal jsem si z původního odhadu na zásyp trochu srandu, ale vyšlo to na jedničku.
17 cm peřinka, opět se pěkně rozesněžilo.
Už je to i na běžky. Naposledy v únoru 2021, kdy leželo 15 cm.
teď se venku roztrhla peřina. hodně hustě drobně sněží. vůbec se to teda nechce vzdát
Co se tak procházím krajinou, nemá to chybu. V podstatě dokonalá zima, které nelze vyčíst nic. Podmínky srovnatelné s únorem 2021 a možná je toho sněhu i o pár čísel víc.
Ještě hodím 3 fotky a budu se muset krotit.
Další hodím aspoň s odstupem 2 hodin.
Na Sněžku už dorazila studená vlna ze severu, to byl hodně rychlý propad: https://www.in-pocasi.cz/archiv/snezka/
RichardReynolds
Ondra83
AuraPočasí
PatrikMO
Pěkné fotečky. Tohle se děje jen málokdy, tak si to tam užijte.
Tady leží cca 5 cm sněhu a začíná se ochlazovat. Oblačnost se lehce protrhává na oblačno a začíná foukat slabý až mírný vítr (ten pocitovou teplotu snižuje). Myslím si, že krásný víkend.
Jsem ještě zvědavý na první polovinu příštího týdne, kdy by mohlo nasněžit dvojnásobek toho, co máme teď.
Tak já si dal dneska dopoledne cestu do K. Varů. Takhle prázdnou silnici, jsem nezažil ani v noci. Silnice celou cestu čisté na asfalt Co se týče sněhu, je ho mraky všude. Nejmíň od Mostu k Žatci. Hodně v Chomutově, o něco víc Klášterec a Stráž nad Ohří, a Vary taky dost. Víc než v Mostě. A poslední dodatek, Lužice u Mostu, mám okolo 16 cm
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.