Meteorolog 2011 jako mně se zase nezdá že 70km v meteorologii a orografickém vlivu je kousek, ale každý si ty kousky specifikuje sám 🥦
teplo je i na milešovce, cokoliv sem teď doleze, bude ve vodě a že to teda taje hodně rychle, od čtvrtka začínáme znovu, už vícekrát se sice pohrává s dalším menším sněžením o víkendu, ale to už je reálně větší šance na průmyslové sněžení o ten víkend v inverzi
Uvidíme, jak se to bude moc držet. ICON nám při tom sněžením dává kolem 1°C, což už může tát. Ostatní modely ale hážou i 0°C. Jinak pokud by opravdu nasněžilo to, co ukzauje ICON, tak napadne víc sněhu, než v pondělí.
na téhle stránce se předpovědí vůbec neřídím,za chvíli tu má být dokonce 5 stupňů (jsou 2) a srážky i dešťové dokonce v menším množství teď večer než v Praze
Tak jsem dorazil zpět do Brodu a je to smutný pohled - přesně v duchu situací posledních let - venku mokro, zbytky brečky, teplota skoro 2 stupně takže si může padat co chce a stejně se nic neudrží, navíc jsou pro nás srážky více méně smazány - ústřel icona neberu,když vidím jak mu zde nevyšly teploty. Tak třeba přístě.
Tak aladin uplne mimo,ukazuje mi ze venku snezi pri 1,6°C ale realne venku leje a jsou 3,3°C....zato tady na in pocasi teplota sedi uplne presne...fakt ty modely to je katastrofa,nejlepe sledovat radar a teplomer doma
Tady aktuálně krásně sněží, a teplota je teď 0,6 jen tak dál. Zítřek pro nás vypadá slušně. ty srážky se budou pěkně otáčet tady, jak už tu někdo psal Těch 5-8cm by to mohlo dát. Na listopad by to bylo skvělé.