zimník1
To bys musel být podle mě spíše někde v tom středu TN, ale ty středy většinou bývají někde nad mořem nebo u pobřeží jako Anglie, Dánsko apod. Tam to asi může být někdy zábava, když ti ten tlak klesne extrémně hluboko a v jádru TN se ti to fakt míchá jako ten boršč. Pak tam asi mají kromě extrémního větru i extrémní intenzity srážek a někdy i sněžení.
Diskuse o počasí Ochlazení a sněžení s možnými TN v týdnu od 18.11
Aidamko.
3cm u VUT 4 zasyp jak hovado
John Deere
No, ehm, tedy, jako to je jako bych teď s někým adresně řešil, že mi to na příští sobotu píše
3 cm sněhu ( a to teda mi ho píše), pěkná blbost, že jo...Když za týden nebude nic, a já to napíšu jako takovým stylem jak vy, na zdejší redakci, co myslíte, co si o mně budou myslet?
p.s. možná dostanu ban, že si z nich jako dělám pr..l..
ok zimo
No GFS zandal normální sen pro SZ. Lajna kovnektivní možná bouřková v úterý, pak silné sněhové přeháňky a pak vysunul cyklóny nahoru takže obrsněžení. Snad vyjde, není už to tak daleko. Ale musejí se taky přidat ostatní
zimník1
wa wa wa
Peter Sedlák 1
Další výstup už to tam třeba zase nebude, uvidíme
zimník1
jj tak ji pojmenuju a řeknu ji aby Brno JZ nic.
Ještě bych počkal do zítra odpoledne a pak už bych dělal nějaké jasne závěry jak a co bude
Peter Sedlák 1
No, konkrétně je mi tam divná u GFS jedna věc, ke konci (170 - 192 hod. dopředu) tam má už i teploty +9, předtím +6 a do toho teda sněží...a sníh leží neubývá, skoro nikde..
Jinak ovšem.. třeba ECMWF mi tam dává na konci toho mnou uvedeného období v součtu též hezky 33mm( celkové srážky)..ovšem v tu dobu sněhu asi nic moc, protože teplota +9 v noci a +11 den..a poté až +15..další dva dny, takže je to hezky v rozporu..a ICON mi nedává nic, trochu srážek, sníh někde v horách, vysoko v horách..a samozřejmě velice plusové teploty...Uvidíme, kdo vyhraje!
Tak podle webkamery sněží i v Tanvaldu který je jen 461 m.n.m, to už je celkem nízko
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.