Doizer Jsem na tom podobně aktuální vývoj zde neodpovídá vystraze, zase to tam bude viset hodiny Lysá hora od 7 do 13 h 3 mm srážek, tzn. Asi 4 cm sněhu, běžný spád snehu
Sem se ještě vlivem TN posunulo poměrně pěkné sněžení, dost nečekaný závěr velmi vydařeného víkendu - končíme s pokrývkou sněhem v horních variantách ansámblů z pátku.
Ten potenciál nad Čechami a Německem asi je.. Střetávají se tu různá proudění v příznivé konstelaci pro přetáčení.. Vjíždí do toho ta malá TN od S, SZ, do toho z Alp jižní proudění.. Možná se to ještě protáhne.. To z východu ČR utíká na SV..to je jasné.. TheRealStormCZE Pěkný kousky
Foto z Pražského parku. Sněží pořád stejně jako včera/v noci, ale občas foukne víc vítr a shazuje to ze stromů, to potom padá jako vánice, je to čistý prašan.
Opravdu pěkná zima...
Ten umetený chodník na fotce uprostřed je jeden z mála, skoro všechny chodníky jsou neudržované a zasněžené, vedlejší silnice podobně.
Tak jsem si myslel že už bude konec, ale teď sněží jako v noci, docela hustě. A vypadá, že ještě bude. Byl jsem teď měřit sníh a je to 15-16cm záleží jak kde. Myslím že zítra můžu vyrazit na běžky
Aidamko1 Nestěžuju si. Už tu bude tak 10 cm určite, a stále se sype. Teplota konečně je -1 rovných, takže pohoda. Jen by se to od toho jihu mohlo když už jsou takto příznivý podmínky protáhnout aspoň do 22.00.hod