Diskuse o počasí Vydatné sněžení 1.12.-2.12
Zdravím ve spolek, tak za dnesk 12cm starý 8cm tak 20 cm je teplota -4 °C, tak třeba sa dostaneme do rána na čtvrt metru. dle radaru díra ale troška od jihu něco při troše štěstí bude estli sa to nerozpadne
In-počasí Yurri
Vlastně máte pravdu, je to spíš dopravní zpravodajství a při prohlídce netu mně úplně mrazí. Máme tady celkem štěstí, že výstraha se zatím nenaplnila, zazlobil jen ten vítr a je to teprve začátek zimy, kdoví co nás tady potká, v létě už jsem měl polámané stromy, teď ještě další v zimě, no radši nemyslet... stejně jsem chytil nějaké svinstvo a ven radši nevystrkuju nos, a děti si zítra půjdou zařádit, pokud jim zdraví vydrží, já k.o
Jinak Lucina se "pochlapila" a pěkná fotka, taková klidná, tady furt duje o dušu
Ten východ asi docela odrb někde, ale Víte kdo je asi nejvíc naštvaný? Ten uživatel Prady, jak psal, že je v USA, kde se nic neděje teplo déšť a v tom místě na Vysočině, kde pobýval je extrémní zásyp. Když si uvědomíte, že byste tam mohli zrovna být... Asi jako když nastane v USA tornado outbreak a ten vášnivý stormchaser je zrovna kdesi v Evropě, kde svítí sluníčko a nic se neděje. No radši nic. Nejlepší je to hodit za hlavu...
Kdyby jsme tu neměli základ 10cm starého sněhu ještě z předešlé TN tak by tu neleželo skoro nic. Nechápu to, co srážkám při této situaci bránilo? Teplotní rozhraní v ideální vzdálenosti, směr přehodu níže, pomalé proudění tedy závětří nemělo hrát význam, vše hrálo do karet. Tak kde se stala chyba?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.