Sledujete jak se to teď vytahuje až nahoru k Praze..? Trochu si zafantaziruju.. Trochu mi to připadá, že to začíná mít i potenciál k celkovému přetočení ještě.. No to by byl gól...
swan1 Taky na to cumim, uz se to šine az k Liberci, zrejme se to usadi na Východě Čech a na Moravě. Hlavne tady je videt, jak modely jsou k hovnu, radarova odrazivost v danem miste je 5cm/h a dle icon, gfs apod 0.3cm/h tak cemu se to tam udavá,
swan1 Taky mám ten pocit, že se to začíná přetáčet. Tady na severu v podstatě nonstop v menší intenzitě chumelí a lezou sem zelené odrazy... To by byl gól, jak píšete
v měrunicích se to teda od rána pořád nechce vzdát české středohoří to docela vyhrálo, aji mostecká pánev dál od hor dostala poměrně hezký zimní nádech, měrunice už možná i 13cm. každopádně se mi konečně povedlo udělat makra vloček, tak snad i přes nižší jas mi to modi schválí (byly na okně no)
Pro moji oblast asi nejhorší TN ze středomoří, co jsem kdy zažil. Celou dobu se nacházíme v nějaké srážkové díře. Nechápu proč. Tyto situace bývají pro mojí oblast vždy na srážky šťavnatá záležitost. Opravdu těžké zklamání. Za 6 hodin, co tu mělo těžce chumelit a nasněžit 15cm tu nacmrndali horko těžko 2mm. Bída. Každopádně blahopřeji zasaženým oblastem za krásné úhrny.
davyd No a navíc se to pretaci do míst, kde už zasnezilo dost. Ta níže to tlačí jinde než se čekalo. Proč se nad východní Moravou už druhým dnem vše rozpada nevím, kdo to ví ať prosím odpoví