No nic, máme po srandě, jde to ještě dřív než mělo takže to bude ještě víc na jihu... Ráno čekám holou zem. Naštěstí se už v pondělí oteplí, jinak by mě štvalo, že u nás žádný sníh není
Já v téhle době už na modely nekoukám stejně je to blbé na Štědrý večer sledovat jak blb modely, ono to nějak dopadne věřil bych i s 15 cm Zapoměl jsem vám popřát veselé a šťastné Vánoce, klidu a pohody
Také zpožděně přeji všem příjemné prožití vánočních svátků ? A uvidíme, jak to zítra dopadne každopádně, je škoda, že když už to vypadá na trochu sněhu, tak moc dlouho nevydrží..
Jinak pro zajímavost, v očích Evropy jsme viděný jako místo , kde naopak vyhrajeme bílé Vánoce skoro všude díky tomu, že hlavní vánoční den je pro většinu až 25.12.
Tak on zítra (resp. už dnes) JE hlavní vánoční den. Štědrý večer je jen předvečer - to samé, jako když se mikulášská nadílka rozdává v předvečer svátku sv. Mikuláše.
Paradox je, že momentálně se objevují srážky na severu kde vůbec sněžit nemělo, na JZ něco malinko naskakuje, jinak je všude zatím klid a ta fronta první je ještě na severu v DE.. čekám jestli to vůbec půjde dolů směrem na JZ. Co se týče ty druhý fronty tak vůbec netuším jestli sem dorazí...moc se tomu nechce ?