JUGOCV Já bych ještě počkal Teda, to pásmo je velké a mohutni, klidně může jít i víc severně to nikdo neví Vždyť to je ono co má dorazit a scim se počítalo
kuba teď jste mě předběhl, zrovna jsem to sem vložil.. on asi nepočítá s touhle ,,lajnou" Hlavně já sem od 3 vzhůru a na severu neustále sypu..to se vůbec v aladinu neprojevilo.. i teď tam poměrně vydatně sype..a to tam nemělo být nic..
BTW: V tom případě se zase seknul asi nepočítá s tím že by to dorazilo až sem..
JUGOCV Už Teda i Icon a nový GFS to dává Tedko trochu jizneji, včera měl ještě pro nás kolem 10 cm teď už tak 5 cm, ale žádnej model neví jak se to rozhraní zachová tak bych se nechal překvapit U nás teď taky začíná slabě sněžit a teplota zatím +0.5
kuba tady drobně sněží a je to mírný poprašek.. jsem zvědavej co sem dorazí..ona možná ta výstraha od ČHMÚ nebude k zahození, proto tam má 2 varianty +1 °C momentálně
To pásmo vypadá fakt hodně dobře, z toho by klidně mohlo nasnezit těch 10-15cm když to zůstane při síle a nejede to moc k jihu Jsme sice teď na hraně toho pásma ale v Německu to pásmo je víc severně tak by to mohlo zasáhnout i severnejsi oblasti pokud to moc nesjede k jihu
kuba Jde to zatím ve dvou zelených pruzích, jeden postupuje přes Plzeňsko, druhý tady přes Sušicko.. Sněží už celkem pěkně, záhy se to začíná držet a už je: poprašek
Tady je pod 0 asi od 6:00 a teď už jen pokles. Že tu bude jenom poprašek mi nevadí, protože ty teploty, co tam má Aladin, to je pohádka. Zítra ledový den s velkým přehledem, v pondělí bude ještě docela chladno. To, co se chystá na přelom nového roku, je věc druhá . Blátíčko, co je ještě venku už je v procesu tuhnutí . Pár dní bude pěkně mrazivo - sucho, takže jedině spokojenost.
No tak nevim pro nas srazky aladin temer vymazal,stacilo by par cm at je aspon bilo ale moc tomu dnes nedavam,tady na vychod to nejspis ani nedoleze...
Tak ne že ne, ale ano! Bílé vánoční svátky jsou a budou! Sněží nádherně, do večera by to těch 10cm snad mohlo dát.. No a já sedám do auta a směr ten Suchdol u Prahe.. Tam je ale taky bílo, aspoñ atmoška vánoční bude i tam .
U nás mrzne od cca 2h noční , aktuálně drobně sněží při teplotě -2 stupně a zatím je silnější poprašek sněhu. Tedy prozatím dle očekávání. Kéžby se chtělo těch 8-10 čísel vysypat
No mě je jedno kolik spadne zatím cca 1 cm a sněží drobně a -2 drží se to i na silnicích krásná Vánoční atmosféra Mrzí mě ale že je to jen na chvilku podívejte se na nové modely hnus?
Tady není zatím nic, a asi ani nebude, jde to vše přesně pod Prahou a spíše se to navíc rozpadá. Koukám, že pár cm mají i na severu, kde modely ani nic neměly
Výhled je 5-10 stupňů, to je i na tradiční vánoční oteplení nadstandard.