Tutugon ani ne... ukazuje ještě pořádný případ pro nás kolem 10cm při -4C a nahoře bude taky zima takže pohoda na 20-25cm vy jsme si sáhnout mohli a pak oteplení na 1C a hned ochlazení já z toho vyjdu nejlépe bude tu schovaný studený vzduch takže by to mělo ztát na 15cm a v noci má mrznout takže pohodka až na konci jeho výhledu je nějaký oteplení al to už mi je jedno je to daleko
Kokos342 Mě vždycky nejvíc pobaví, jak víš na několik dní dopředu co přesně u tebe bude za počasí , přitom realita je pak většinou jiná. Za 1. se může stát, že se tam zas vrátí silné holomrazy, za 2. že se to teplo víc vysune a sníh půjde do háje všude. Vzhledem k tomu, že to je až za 6 dní, tak tam bude ještě mockrát jiná předpověď.
Prady já to říkám jen tak podle predikcí mně je jasné že to tak nebude ale tak nevidím v tom důvod proč bych to dělat neměl prostě mě počasí když se nic neděje nebaví tak si krátím čas
Min. -16.8°C (nejnižší za dva roky), při zemi -20°C, Rokytská slať -30.6°C. Včera v České Kanadě nad 700mnm krásná námraza, dnes doplněná o jinovatku, jen to sluníčko chybí. A zima tu bude dlouho.