Diskuse o počasí Výrazné ochlazení a sněžení od 6.2.2021
aura33
Vsak vite, proc me to nastvalo, psali jsme si to v SZ..
Pak jste se tu ovsem vzapeti znovu historicky znemoznil s tutovym jarem tento tyden, pak to zmirnil na 100% mirnou zimu..a nejvetsi perla ovsem bylo vase prohlaseni, ze za 5/6 dni, to uz je stejne jako by to bylo zitra..
Dnes jenom zirate, co se deje a co je v predikcich na dalsich 10 dni...
Treba uz vas to trochu pouci..? Střelče..
Dovolim si tipnout, ze asi spis ne...
Ondra83
Mi to máme i venku odhrabaval jsem sníh s auta a čepice jak na balkoně hele já vás tady nebudu přesvědčovat fotku jsem dodal a zas tak nefoukalo u nás že by tady byli až takové rozdíly ve výšce sněhu buď věříš nebo ne mě je to fakt buřt a nemám důvod lhát co bych stoho prosimtě měl.
Nakonec to tu nebyla a není až taková katastrofa, jak to vypadalo ještě večer. Jako klouzalo a klouzá to, ale trochu to i povoluje tam kde se nasolilo (grrr..) a kromě pekařů, nějakých autobusů a bohužel asi i pár nehod to docela jde. Trochu se tu začíná točit vítr a vypadá to, že jih má zatím lehce navrch a docela drží tu severní hrůzu. Jsem zvědav, jak dlouho to vydrží a kam to praskne, ta nádoba studeného vzduchu.
Mně se po prolétnutí modelů zdá, že z té noci na zítřek budete většinou zklamáni, vč. mě A níže je doslova věštění, kde co bude. A ještě mě zarazilo to množství nového sněhu, které má za následující dny napadnout od východního Slovenska do centrálního Ruska (někde až metr, většinou kolem či přes 50 cm) - to bych trochu protáhl do ČR
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.