aura33 Vsak vite, proc me to nastvalo, psali jsme si to v SZ.. Pak jste se tu ovsem vzapeti znovu historicky znemoznil s tutovym jarem tento tyden, pak to zmirnil na 100% mirnou zimu..a nejvetsi perla ovsem bylo vase prohlaseni, ze za 5/6 dni, to uz je stejne jako by to bylo zitra.. Dnes jenom zirate, co se deje a co je v predikcich na dalsich 10 dni... Treba uz vas to trochu pouci..? Střelče.. Dovolim si tipnout, ze asi spis ne...
Jiří24 Kdyz mate takhle peknou perinu, je prece fajn zaslat nam, kteri mame sotva pulku, nejake fotky. To snad dnes neni vubec problem i z mobilu a mate to za chvilku.
Prady Tady k arktickému dni dnes moc nechybělo, ráno -12 a přes poledne kolem -9. Je ale nižší vlhkost a nefouká, takže pocitově mi to přijde jako 2-3 pod nulou.
Ondra83 Mi to máme i venku odhrabaval jsem sníh s auta a čepice jak na balkoně hele já vás tady nebudu přesvědčovat fotku jsem dodal a zas tak nefoukalo u nás že by tady byli až takové rozdíly ve výšce sněhu buď věříš nebo ne mě je to fakt buřt a nemám důvod lhát co bych stoho prosimtě měl.
Nakonec to tu nebyla a není až taková katastrofa, jak to vypadalo ještě večer. Jako klouzalo a klouzá to, ale trochu to i povoluje tam kde se nasolilo (grrr..) a kromě pekařů, nějakých autobusů a bohužel asi i pár nehod to docela jde. Trochu se tu začíná točit vítr a vypadá to, že jih má zatím lehce navrch a docela drží tu severní hrůzu. Jsem zvědav, jak dlouho to vydrží a kam to praskne, ta nádoba studeného vzduchu.
Tutugon já čekám zítra ráno do 3cm a ve čtvrtek ráno kolem 5-8cm hele je šance že to ještě posunou ?? jinak teď 14cm prašanu a + další dny nooooo 20cm bych měl atakovat
Začínám sledovat dění v Rakousku, slabé sněžení se tady na JM již vyskytlo, ale v Rakousku se to celkem tvoří, tak uvidíme. Aladin zz rána to tam měl, tak uvidíme. Třeba 1-2cm napadnou.