Samik Dekuji, uz neresim.. Ty jeho perly uz moderatori smazali.. Jinak, je fakt zabavny, jak do posl chvile modely hejbou s tema srazkama.. To je na pocasi asi to nejkrasnejsi, ze vzdy ma v rukavu nejake prekvapeni pro vsechny
Do poslední chvíle bude nejisté, kde toho spadne nejvíc.. Jinak tady už panuje vcelku pěkná zimní atmosféra, - 4°C a cca 5cm sněhu, takže už to tady tak špatně dopadnout nemůže
No uvidíme podle některých předpovědí se na Vysočině naopak očekává i v noci mrznoucí déšť Počasí v noci (22-07):
Zataženo se sněžením, místy i vydatným. K ránu ubývání srážek. Nejnižší noční teploty -2 až -5 °C, na severu místy až -7 °C. Mírný východní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s.
Komentář meteorologa:
Na Vysočině napadne místy 5 až 10 cm nového sněhu.
Kokos342 Já bych třeba řekl , že nejvíc dostane SZ . Ale rozhodně nebudu psát , že to tak prostě bude ;) Ale můžete mít pravdu ,sle stejně tak ne ;) prostě do poslední chvíle nelze nic tvrdit s jistotou ;)
Swan1 No zatím je to špatný Aladin dal ubírá srážky Buch ví jestli něco napadne vůbec u nás Navíc dává na zítra na J 0 přes den v úterý dokonce +3 až středa bude asi podobná co bude od čtvrtka je velký ? . Každopádně jestli něco napadne tak to zdrejme roztaje na J
kuba Jj přesně jsem to psal .. Třeba už tu někteří připustí i tuto variantu . 15 podle mě napadne možná Lounsko , Žatecko . Jinde spíš tak 5 až 10 cm .Jen tip ;)