JUGOCV
Oni ještě pořádně neví
Diskuse o počasí Výrazné ochlazení a sněžení od 6.2.2021
Zítra v Brně to vypadá na celkem dost zajímavou kalamitní situaci.
DPMB již avizoval, že pokud to bude tak zlé, tak se nedokáže nahradit všechna trolejová doprava, pouze 20%, takže v pondělí ráno by mohl nastat kolaps. No uvidíme, k nám jezdí i nějaké trolejové spoje, tak budu fotit a natáčet. Bude to nádherná atmosféra, krása.
Každopádně jsem zvědav jak to dopadne.
Jinak již teď zase slabě mrholí a je kolem -1,1...
Kokos342
Tu už sněžení zesláblo 3/10. Ovšem když se podívám na radar, tak by mě ani nepřekvapilo kdyby za 2 hodiny napadly další pěkné centimetry. Myslím že takových 5cm to hodí určitě. Jsou tam i žluté odrazy.
Dotaz z jiného soudku, trochu na odlehčení, co je obecně pro auto lepší, nechat na něm pár cm sněhu a pak 1 cm ledovky nebo před začátkem mrznoucího deště sníh odstranit a mít jen 1 cm ledovky? Co pak půjde líp ráno oškrábat?
Kokos342 no, ja pri par mm ledovky neotevrel ani dvere.. mozna by stalo za to zkusit zalepit skviry okolo dveri aspon izolepou nebo to nejak zakryt cely od strechy, aby se do toho auta vubec dalo dostat..pak by stacilo nastartovat a pustit topeni, za chvili to pujde dolu samo.
ale stejne i kdyby, ja bych v tom radsi nikam nejel, cesta muze skoncit hned po vyjeti z baraku
Ai-kun
Za mě souhlas s Ai-kunem, hlavně zajistit, aby se daly otevřít dveře (a tedy nastartovat). Otázkou, kdy to k něčemu bude, protože jestli budou opravdu 1-2 centimetry ledu a ne pár mm, tak s tím člověk moc daleko asi nedojede tak jako tak Už jenom se dostat z místa může být problém, záleží na větru, jestli přimrznou i kola atd, je tam strašně proměnných.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.