Milan Naprosto s tebou souhlasím ale pražak (Frantis95) by ti to vymluvil když to řekne ČHMÚ tak je to pravda a svaté ??navíc mi na to řekl že výstraha je až do 5do rána to by mě zajímalo kde by se ty srážky vzali u nás 2 stupně ani 1mm sněhu vše krásně zelené a je 16:10 hlavě že je výstraha na 10cm.A srazek na 10cm tam už určitě není hlavně že byl chytrej.
Tak Aladin stále fandí zasypum ve středních Čechách (ale ještě má dost času na zrušení ?). Nicméně ho potvrzuje i ICON pro naši oblast taky s 20cm, uvidíme jak zareaguje GFS a večer ecák
Hurec To je v situaci, kdy je skupenství nejisté a řekl bych, že to je poměr pravděpodobnosti, že bude jedno či druhé (tedy u vás je větší šance na déšť).
Tady už přecijenom klesnula teplota k nule a začíná se to držet pomalu i mimo trávu... zítra by se to mohlo plácat už kolem nuly a pak jen zima, takže další srážky snad už budou zůstávat na zemi.
Petr75 Já ty zledovatělé cesty poházel sněhem už včera když začalo mrznout. Do 15 minut to přimrzlo a byl klid. Přijde mi to jednodušší a rychlejší než to rozbíjet až na trávu a odhazovat pryč jak to dělají sousedi. Navíc se hned do baráku netahá bordel. Jinak měřím 8cm nového sněhu. Sype už od rána, střídavou intenzitou spíše slabě, ale neustává.
Edit: Teď koukám, že nám Aladin v posledním výstupu zase něco přihodil.
Zebas No hele na Žižkově nad 250 m už tak 1-2 cm na trávě bude, ale to sněžení nic moc, padá jen lehce. Na okrajích to bude asi lepší, viz. info z Kladna.