Tak přiznávám, že nakonec zima možná bude, jde to čím dál více do chladu, jenže teplo stejně vyhraje, bude max. malá epizodka na pár dní s mrazem i v nížinách a možná i se sněhem, ale ale no prostě nic moc..
TOMAS006 Stoji proti sobe bestie z vychodu..a ta z JZ..v pondeli se prida dost mozna pres Alpy jeste bestie jižní.. Bude to zajímavé
Jinalk ale je to prej velka nuda..nic moc.. Proti nude v pocasí, absenci obřích kalamit a konců světa, doporucuju Island v zime a stredozapad USA od jara do podzimu...
JUGOCV Neplašte se předčasně. Ano, taky jsem si všiml návětrných srážek díky V proudění. Něco asi spadne, otázkou je kolik. Jestli ve sněhu či dešti je mi jedno. 20 mm by bodlo.
Kokos342 Ale ani ten Aladin ti nedává 17cm sněhu. Dává ti ani né 15mm, jenže předtím pořád teplo a srážky lehce nad nulou i během spadu, takže z těch 15mm i kdyby to padalo ve sněhu, by ti zůstalo tak možná 5-7 čísel
Jde to do chladu GFS a ECMWF, jenže nic extra, ty grafy jsou pro cca Prahu, kliká se tam od oka na slepou mapu, já to vidím na teploty kolem 0 nebo slabě pod 0 a k tomu občas sněžení, to prostě není pořádná zima.
Chci hodně, když chci třeba 5-10 ledových dní a cca kolem 10cm sněhu, řekněte swan1 chci hodně? Ne nechci, jen obyčejnou zimu...
Teď už mi to je jedno, těším se na jaro, ale normální zimu jsem nezažil a letos už nezažiju...