swan1 Tady jen popadava wyc Doufám že to přejde přes hory a třeba to ještě malinko zesílí, občas se stane že i dost nasnezi překvapivě když to jde od severovýchodu
Tak minimální teplota sepřed půlnocí krátce dotkla -13°C, což už splňuje parametry výstrahy. Aladin pořád teplejší. Uvidíme. Chtěl bych pokořit -15°C. Kdy jindy než teď.
Tady to za posledních 24h dalo 2mm srážek a 3 cm sněhu a stále drobně sněží. Hory by v nejbližších dnech měly na návětřích a ve svém okolí generovat další srážky, takže do neděle by to nějaký centimetr ještě dát.
spurdo Takhle nějak jsme měli včera, ale přes noc pocukrováno, tak je to opticky více bílé. Jinak jak říkáte, ty úplně arktické mrazy asi nebudou, maxima se dostanou mezi -5 až nulu. Uvidíme, co po neděli.
Tak u nás celou noc drobné sněžení a stále pokračuje, za posledních 24h máme 5cm nového sněhu. Celková výška 15-17cm (dle čhmú stanice je 17cm). Podle předpovědi by dnes ještě 1-2 cm mohlo spadnout. Teplota -11.5°C, pofukuje v nárazech do 10m/s ...postupně se tvoří sněhové jazyky.
kuba Žádné pásmo z Německa nepřijde, protože tam žádné není. Jedná se pouze o slabé přeháňky. U hranic spadne maximálně 2-3cm nového sněhu. Na horách i 5cm.
Jsem spokojený, tohle bude možná letos druhá epizoda, kdy slušná vrstva sněhu vydržela 2 týdny v kuse. Samozřejmě sněžilo i mimo to. Aktuálně máme -5,5 stupňů.
Za včerejšek 3-4cm, tedy 4-5cm dohromady, liší se to dle místa měření. Tedy stále jsme nepřekonali maximálních 5cm z této zimy.
Insignia opc Poprašek to nebude určitě, to je snad na první pohled viditelné. Sice by to byl pro nás lepší pohled, kdyby tam byl poprašek nebo holá zem, ale budeme si muset počkat
V Teplicích celkem hustě sněží malé vločky, radar skoro nic, jinak sníh malinko sednul, snad to pod Krušnýma hodí 2-3cm, je to tu jak v Mrazíkovi, tolik sněhu tu nebylo od 2012 možná, max ve 2017 ale to bylo asi o něco málo min
Něco tam určitě je, já mám chalupu v Předhradí u Krouny.. PARDUBICKÝ KRAJ, tam je 20 cm... Všude hromady od traktoru moc pěkné, dám sem foto jedu tam na víkend
Tady též bez odrazů na radaru pořád drobně trvale sněží a jakmile se poblíž ukáže na radaru jen malá modrá tečka, tak chumelí celkem silně i větší vločky.