Jiří24 Novorolák vam urcite nic nezavidi, jen komentuje, ze ta fotka neni uplne stastna..coz tak nejak sedi.. Hlavne budte v pohode tam na SZ, S.. Mate vsichni pekny snih
swan1 Asi jo ale nemám důvod lhát měřeno na více místech a všude 26,27 cm a ta fotka fakt zkresluje je to focene se spodu a připadá to že ta spicka je nad sněhem ale není.
swan1 Ano ano . Jinak zase po chvilkové pauze začalo drodně sněžit . Né , že by z toho nějak napadlo , za celý den takový větší poprašek , nevim , jak to popsat . Ráno očištěné auta jsou bílá . Ale atmosféru to zlepšuje , takže se pujdu asi ještě projít
Hmm tady sněží téměř z ničeho, zajímavé že na Moravě z těch silnějších odrazů nic nespadlo, to už je divný a jestli tam zítra nenapadne aspoň 10 čísel tak nevím, nějaká spravedlnost né
Tutugon Je to divný. Včera večer když se podíváš tak byly nad Moravou slabé zelený odrazy a taky nic nepadalo. Dnes taky ne. Někdo nám zhura nepřeje. Asi si nic nezasloužíme.
ledoborec většina těchto níží nás brává jen okrajem a ty zásadní srážky přecházejí přes Slovensko, bává to tak nesmírně často, díky Alpám. Není se co divit, že se to opakuje a bude často opakovat i do budoucna. Krajní východ posbírá okolo 5-8cm a zbytek tak do 2cm.
JUGOCV Ne, však máte v Chomutově 20-25 cm snehu tak co by jste chtěli dalšího no dlouhodobé předpovědi počítají od cca 15.2 výraznější zmírňování mrazů, kolem Matěje už bude teplo, pomalu jaro
JUGOCV No díky bohu už nedorazí. Mě to začíná být celkem k breku, ale přeji vám to, fakt vám to přeji, ale ta krajina bez sněhu na JM je k breku. Kdy dorazí sníh k nám, nic není, zítra také neééééééé.
Tutugon s těma teplota - přesně jak píšete, ale potom zase ochlazení...ptám se na sníh protože mi to všude ukazuje 0.0 cm.. https://www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-307768... Aidamko tady je to dost ale jen se zajímám protože mám 3 dy službu a budu odklízet hlavně technický tady nefungují..chodíky neprotažený je z toho kaše..sakra blbě se v tom chodí..
Po dlouhé době se u nás vyskytl arktický den mimo hory.Stalo se tak na meteorologické stanici v Aši: https://www.in-pocasi.cz/aktualni-pocasi/as/. Dnes se tu celý den teplota držela pod -10 °C. Arktický den hlásí i několik stanic z Krušných hor. V dalších dnech zaznamenáme ještě častěji arktické dny.
Tak se sněhem teda u nás nic moc .... čekal jsem víc. Zato vespod je celkem pěkná ledovka - auto venku je totál zaledovaný. Musím čekat než to povolí ...násilně se tam cpát nebudu - jen bych něco poničil. (a to tu nemáme zdaleka toliko co Morava)
Jiří24 No vam je 32 a meril jste za bileho dne.. Ja az dnes vecer prijedu domu, budu merit na vsi pri baterce,je mi 53.....,protoze sem se dopustil te ,,chyby,, ze sem nemeril pri baterce ve 4 rano.. Aby panove tady videli, ze neni Pošumaví, jako Pošumaví a ze tam ten snih mam..