Ale tak dajme moznost aj mladym ludom,ved az tak vela sa ich zasa nezaujima o pocasie.
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
za to tady pise tomas realnejsi veci nez ostatni,vy meteorologove verite gfs furt,kdyz se kazdech 10min.zmeni,vy jste na tom jeste hure,tak nepomlouvejte.
stejně si mislím že bude sněžit
já si myslím že letošní zima bude docela dost krutá protože tomu vše nasvědčuje a nebudeto dlouho trvat .
Psal ze pristi tyden bude 3-8stupnu tak co se ti ptomesi nezda.Logitech
Jsem TECH --- LOGYTECH a myslím že tato zima bude teplá za posledních sto let. Doufám že bude na vánoce pršet
Taky doufám že bude pršet celou zimu,sníh mají rádi jenom úchylové a komouši z KSČSSD
Volte voly volte krávy,jen nevolte komoušský dobytek
Zítr bude zataženo a na moravě slabé mrholení teplota/9 až 13c.Pondělí bude polojasno až oblačno teplota/noc 8 až 4c,den 8 až 11c.úterý bude oblačno od západu déšt teplota/noc 7 až3c den 9až 12c.ve středu na horách sněžení jinak deštové přehánky teplota noc 7 až 3c den 6 až 9c.Postupně to sněžení se bude dostávat i do nížin teplota 7 až 2c postupně 3 až 6c noc pří jasné obloze až -2c
nevidim to s tym tak dobre, snezit bude len na horach, pretoze k nam prenikne TN od juhozapadu z Talianska, v nížinách bude pršať pri max 10°C a min 5°C
TO: TECH-Logitech tato zima bude nejstudenější za posledních sto let a na Vánoce bude sněžit.
Ale podle meteopresu má příští týden sněžit už od 400 m.n.m.Tak uvidíme
Jj ochladí se určitě. Už i model GFS se dejme tomu při aktualizacích nějak výrazně nemění a taky předpovídá teploty okolo 0 nebo těsně pod nulou a srážky na většině území. Takže uvidíme.
Logitech: Tak především tu lžeš ty sám, protože já se na GFS už nepodíval ani nepamatuju. A věřím, že i hodně ostatních lidí tu, neboť jsou pro naši oblast mnohem vhodnější modely. A odmítám se už z principu bavit s anonymi, kteří jsou líní/nechopní se podepsat za své názory. Skoro to vypadá, jako by chudák Tomáš anonymoval na svou obhajobu a pomlouval ostatní.
Můj názor je takový, že nevidím smysl v tom, aby se z tohoto fóra stala diskuse dětí skoro z mateřské školy s předpověďmi úplně mimo.
tak jestli predpovida kolem nuly,tak je to kurva blba prepovedni mapa.
ja jsem ptomes a jsem pekne blbej komou tohle muze napsat kazdej vč.me Logitech,tak nevim co tu resis.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.