Nevím na koho se obrátit!
Jemi jasné,že nikdo neví jaká bude následující zima. Mne to ale zajímá!
Kdo by mi podal nejpřesnější instrukce
Bude sníh,nebo jen chlad a déšť?
Hlavně mne zajímá můj kraj-střední Morava
Předem děkuji Honza.
Nevím na koho se obrátit!
Jemi jasné,že nikdo neví jaká bude následující zima. Mne to ale zajímá!
Kdo by mi podal nejpřesnější instrukce
Bude sníh,nebo jen chlad a déšť?
Hlavně mne zajímá můj kraj-střední Morava
Předem děkuji Honza.
Sám jsi si odpověděl v první části příspěvku tak tady nepruď se zimou když je venku léto
as.honza@seznam.cz
Zima má být podle britských klimatologů opět teplá čili teplotně slabě nadprůměrná ale studenější než poslední 2 zimy. Ale to jsou zatím jen spekulace a nikdo neví jak se počasí zachová.
Počasí na prosinec zatím nevím ale má být minimálně - 9 °C
leto nech ide o p ja chcem zimu tak neprud a neprd
počasí
co to znamena ked ma byt min -9?Ko v priemere,alebo cez en ci v noci.Ono aj -9 v noci je na nic,ked cez den bude 15`C
Anonymní
Presne tak, už by mohlo poriadne mrznúť, ved v januári bolo 15stupňov -- a to nie je normálne. Ale zase neznášam inverzie.
mno podľa mňa bude zima skôr v decembri a v januári a februári sa postupne začne otepľovať
cital som clanok na nete ze tento rok je najchladnejši za poslednych 5 rokov a zima ma mat rovnaky charakter
no pochybujem ze bude chladejsia ako zima s pred 3
r.inak zima mi chyba
Všetko bude závisieť od tlakových útvarou a teplote Atlantiku.
Anonymní
Teplota minimální - 9 °C bude na leden nebo na únor. Jinak jarních 15 °C se očekává až v dubnu.
Tých -9°C hovoríš pre Budupešť?
Já já já já to znám!!!!!
Bude něco mezi +20 až -30 st. Vyskytnou se sněhové ale i dešťové srážky. Dokonce někdy bude i foukat vítr.
A zažijeme i nějakou inverzi.
A bude někdy zataženo někdy skoro zataženo a někdy oblačno a někdy polojasno a někdy dokonce skoro jasno nebo i jasno.
To čumíte co. To jste nevěděli. hi hi hi
Později mě dáte za pravdu. Protože - 30 ani + 20 nebude ale něco mezitím 100%
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.