Doufám že budou pořádný sněhový kalamity.Musí přicházet hodně TN od jihovýchodu aby pořádně nasněžilo.Takový ty frontální systemy od západu jsou o ničem
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Příští týden se citelně ochladí a na horách postupně i vnížinách bude sněžit.Vypadáto na dlohodobej charakter,tak uvidíme zda se to zase nezmění.
Tomáš
A ten příští týden prý má sněžit od 600m.n.m a už budeme šukat sníh?
Od příštího týden se nám výrazně ochladí lze čekat sněžení postupně nad 600m možná i níže zima se nám blíží a ta letošní vypadá hodně nadějně.
sauron
najlépe je se orientovat CHMU, on má pravdu
Anonym Honza...
Měl jsem krásnej sen... Všichni se na tomhle fóru mýlili ale přece sněžilo
no podla wetter ma byt 21.11. cez den 3 a v noci -1
Tak příští týden má dorazit už zima
Tomáš
Jak velká?
http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhers...
pre mesto Nitra (JZ Slovenska) hlasia ,na to ze hlasite zimu a sneh, dost teplo .... pri 5 stupnoch sa sneh neudrzi
Někdo tady tvrdil,že letošní zima bude v obdobném duchu, jako před dvěma léty. (Ladovská). BydlÍm u Rožnova p Radh a tehdy začalo padat,alespoň u nás 16.11. a už to neroztálo,pak bylo sněhu tolik, že běžkaři nemuseli objíždět zahrady, respektive ploty, protože ty byly pod sněhem. Letos má začít 14.-15.11. tak že by ???? ale ať je to jak chce, nejdůležitější je ZDRAVÍ!!!. VĚŘTE MI!, Ale zasněžená krajina má taky hodně do sebe.
jo ještě jsem zapoměl
Od úterka začne sněžít už na horách a pak postupně se to pude snižovat až na 600 m.n.m.Tento výkend byl poslední takto teplý bude už jenom kolem 3 až 8 c a postupně se to bude snižovat .Pri změnách budu informovat.
Vcera to na idnes.cz vypadalo lepe,dnes se ty teploty na prisi tyden opet zvedli.
do konca novembra by malo byt teplo alebo normal, malo
To by mě taky zajímalo jak velká zima k nám příští týden dorazí,no nechme se překvapit.
takovahle asi ne ja bych to videl na
kurna taky se tesite co,to je plavka kdyz venku chumeli me se libi kdyz chumeli vecer,jak jsou kolem lampy videt ty vlocky,to je mrte a pak rano to prekvapko kdyz je 20cm a jeste sype
Fakt diskuze na urovni) Hlavně to tu žerete Tomášovi,nanejvíš 15letý klučina který o počasí neví vůbec nic!!
A hraje si tu na meteorologa přímo z ustavu..
Už jen podle toho že nemumi psat se tomu musim smat..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.