já bydlim 350m.n.m a teda očekávám pěkne sníh maximálně do toho 20.listopdu by už mohli začít sánkovat děti když 6.prosince je Mikuláš žj!Dost by mě to vadilo takový svátek bez pořádnýho sněhu chci sníh!
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Jako pardon je mi 11 já vím sem malá a tohle je muj názor portsě se mco těším na sníh a vyhledávám všelijaký stránky s předpovědmi na sníh a našla jsem i tuhle no
bude sníh a basta... aale asi ne tento rok
tento rok i další v lednu březnu a tak!kdyby byl klidně jeden metr!
Já chci aby sněželo a jenom sněželo abys se mohkla koukat na naše zasněřžené ředovky vščír pod lampamy nasvícené vločky z domů zní koledy z náměstí pozorovat vyzdobený výlohy vánoční stromečky dárečky veliký nasvýcený strom a taky ozdobený lampy!doma si dát vonavou svíčku pustit si koledy nebo se dívat na pohádky nebo pařit u compua koukat se na sníh nebo jít sankovat na zahradu jit stavet sněhuláka pomoct tatkovi se světýlkama paráda moc se těším až to nastane nebo hrát se spolužákama koulovanou!
nikdo nedokáže říct jaká bude zima... jsou to jen názory, ještě před dvěma - třema dny bylo asi 70 ku 30 že zima bude krásná, dneska je tomu jinak. Kdo mi řekne teď že bude nejlepší zima za 100 posledních let je u mě
nechal bych to na přírodě, překvapte se...
Na měsíc nebo dva dopředu to nedokážou říct ani meteorologové, vemte si min. zimu jediné co dobře předpověděli je že se má o silvestru ochladit, nic víc... V listopadu říkali že o vánocích s největší pravděpodobností bude sněžit tak nebudou na blátě, jen mrzlo...
taky bych chtěl moc sněhu, ale je tu 21 století -->
DEMENTI: Ty keci že se bude neustále postupně ochlazovat si strčte někam. Se podívejte na předpověd CHMU od pátku do pondělí. Napřed teploty přes den 3 až 7 a pak postupně zase teplo 6 až 11. Se proberte a nepište sem někteří blbosti. Tohle je diskuse o počasí a ne věštírna.
jedno ppekne video o snehu co napadol http://www.weather.com/multimedia/videoplayer.html...
Podle mého modelu a výpočtem rovnice kterou jsem zderivoval a integroval jsem zjistil toto.
Pondělí 9/13
Úterý 6/10
Středa 6/10
Čtvrtek 4/8
Pátek 3/7
Sobota -2/2
Neděle 0/4
Pondělí -3/1
Předpověd se zatím nemění,stále se ma ochlazovat a sněžit od 700 mnm
Logitech je trapnej. Já to myslel vážně,to jsou denní teploty. Vsadím svoje koule,že to vyjde.
definice logitech... Logi jasné slovo logika a IQ houpacího koně schazovat jiné názory, je jasné že má pravdu on!!
Tech... co dodat technika je pro tebe rulezZz...
že bude tento rok teplá zima ti řekl nějaký přístroj nebo jses koukl na teploměr ven??
JA BY CHTEL UPE HAFO SNEHU
ale oni ty teploty opravdu budou tak nízko ono to oteplení nebude tak velký mximálně o 1stupen víc ne. Tak uvidíme bud a nebo...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.