Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Převážně slunečno s letními teplotami

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 2610 příspěvků pro uživatele Tutugon:

Tutugon: kuba Aidamko1 No první větší sněžení v Čechách bylo toho 30.11 ale zase pouze vyšších poloh, v závětří v nížinách spadla jen 1/3 co např u nás Já vám nezávidím ale štve mě že budeme ... Více

Zasláno 07.12.2021 20:01 Články na In-počasí - Zimní počasí bude v nejbližších dnech pokračovat, maxima kolem bodu mrazu

Tutugon: Prady No vychází nový Ecák a dává na tu Moravu fakt kalamitu a tady se bude jednat jen o lehké sněžení věřím tomu že se to ještě posune ale spíš to zůstane na Moravě myslím že to bude ... Více

Zasláno 07.12.2021 19:14 Články na In-počasí - Zimní počasí bude v nejbližších dnech pokračovat, maxima kolem bodu mrazu

Tutugon: No fakt rozdílné jsou modely některé nedávají nic jiné zas 15 cm sněhu např GFS teď vynikající pro nás spad až 16 cm prosím kdyby to vyšlo byl to největší spad sněhu za den, nejvíc ... Více

Zasláno 07.12.2021 16:55 Články na In-počasí - Zimní počasí bude v nejbližších dnech pokračovat, maxima kolem bodu mrazu

Tutugon: Aldy1977 Ach ale my jsme si tý nadílky vůbec neužili narozdíl od vás, sice bylo na krátko 20 cm ale v zápětí nám to JZ profuk s větrem kompletně posral jistě vám to vydrží do vánoc ... Více

Zasláno 07.12.2021 15:12 Články na In-počasí - Zimní počasí bude v nejbližších dnech pokračovat, maxima kolem bodu mrazu

Tutugon: Peter Sedlák 1 No k nám nic moc nedávají, mám obavy že budeme v tom prostředku kde spadne nejmíň Ecák nám sice dává sněžení celý den ale jen 4 cm z toho mají být.. Ale chladno tam ... Více

Zasláno 06.12.2021 21:09 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: Icon momentálně nedává víc než 1 cm bohužel suchý mráz bez sněžení dnes taky byl sice ledový den ale sněhové vločky se dali spočítat na prstech rukou no teď by se nám hodil ten starý ... Více

Zasláno 06.12.2021 16:47 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: ... Více

Zasláno 06.12.2021 15:31 Články na In-počasí - Zimní počasí bude v nejbližších dnech pokračovat, maxima kolem bodu mrazu

Tutugon: Today Tady by se mohla tvořit i námraza bude totiž přechodně JV proudění později asi dorazí od J sněžení už tam má Aladin náznaky Více

Zasláno 05.12.2021 17:27 Články na In-počasí - Zimní počasí bude v nejbližších dnech pokračovat, maxima kolem bodu mrazu

Tutugon: Aidamko1 A u nás nic dneska ten nový sníh úplně roztál bylo nějak víc teplo než mělo skoro 3°C zbyly jenom fleky starého sněhu od úterý? to je celkem na prd holomrazy nás čekají.. Více

Zasláno 05.12.2021 16:48 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: kuba Ach jo zase uprostřed, v úterý to bylo dobrý pravá vánice s větrem škoda že se to dlouho opakovat nebude Více

Zasláno 05.12.2021 10:04 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: V Mezné u Tábora jenom déšť a díky tomu je tady zas bez sněhu, u nás nějaký sníh ještě je, vystřídaly se všechny skupenství srážek mrznouci dest, déšť se sněhem, sněžení a na konci ... Více

Zasláno 05.12.2021 08:48 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: RichardReynolds Už vidím jak bude ledovka jako prase tady pořád -1.5°C a blíží se srážky oni říkali že na Vysočině bude ledovka Více

Zasláno 04.12.2021 20:02 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: Nový Aladin ale dává k nám sněžení a teploty okolo 0 až 1°C zatím je -1 a klesá takže poprašek se udržel Více

Zasláno 04.12.2021 16:08 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: A co tady, zatím je slabě pod 0 takže to může dost klouzat jestli bude pršet Ale nic moc sněhu nebude snad příští týden přide TN od J Czechia U vás už je pěkná peřinka na nížiny teď ... Více

Zasláno 04.12.2021 15:45 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: Podle mě je to chyba nam tam dává Icon až 30 cm což je absolutní nesmysl, Ecák a jiné modely tam to pondělní sněžení třeba vůbec nemají resp. Posunuté na V Moravy, ale stejně co lepší ... Více

Zasláno 02.12.2021 20:36 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: ota No ale je v tom sám, ostatní modely nic na Pondělí nemají Více

Zasláno 02.12.2021 17:05 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: Novorolak Tady se drží sníh od 600 m, někde je nafoukáno 30 čísel ale většinou už to je nesouvislé každopádně jsem si myslel že ta obleva nebude tak silná a že nám 10 čísel výdrží ale ... Více

Zasláno 02.12.2021 16:31 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: Já měl v noci jen okolo 4° teď už to klesá na 3° vítr ani nebyl ale stejně už je ten sníh nesouvislý ach jo kam zmizelo těch 20 čísel pěkná pohádka to byla Více

Zasláno 02.12.2021 06:01 Články na In-počasí - Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení

Tutugon: Nový Ecák už nevypadá vůbec dobře, srážek minimum a sem tam i dešťové 20 čísel jak tam měl jsou pryč, doufám že ještě přijde zimní epizoda.. Na víkend pravděpodobně další obleva Více

Zasláno 01.12.2021 21:07 Články na In-počasí - Hory v úterý čeká sněhová bouře a kalamita, problémy v dopravě se čekají i mimo hory

Tutugon: MichalS36 Já tam vidím díru nad náma buď to sežere západ nebo východ Kéž by se znova opakoval včerejšek nebo neděle Více

Zasláno 01.12.2021 19:12 Zima - Vánoce 2021 - počasí