Diskuse o počasí Vyhledávání
John Deere: No dnesni teplota byla nizka oproti predpovedi, ale to bude tim snehem, nejvyssi teplota je az ted. 1.7st, jinak bylo kolem 1st, snih jeste prezil. Škoda toho deste slabeho. Ten s tim ... Více
Zasláno 07.12.2024 17:30 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: To pocasi je hodne v pr....z toho slavneho ochlazeni neni vubec nic. VíceZasláno 07.12.2024 11:34 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: 1st a prsi. VíceZasláno 07.12.2024 08:46 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Mne to nedalo, byl jsem mrknout na "horach" 650-700m Takhle dlouho jsem tam jeste nejel, 10km pul hodiny, za celej den tam nejel jedinej pluh, takze pluh jsem byl já. To ... VíceZasláno 06.12.2024 19:29 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Taky uz chcije, dokonce podle web kamer prsi i v 650m ,coz snad nemelo. Akorad v Říčkach sype furt, ale to je taky 800. No napadlo cca 7-10cm jak na kterym povrchu VíceZasláno 06.12.2024 16:04 Globální oteplování - Globální oteplování
John Deere: Francois Tohle vzniklo od Vas ale, Vy jste psal nejen mne, ze bydlime pod hladinou moře, coz je temer pravda, ale vy jste zase na Sumave Takze na tom nejste zas o moc lepe. Nebo ... VíceZasláno 06.12.2024 14:46 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Kokos342 Jsem to radsi smazal, by to taky nemuseli rozdejchat Sumava ma zase urcite mnohem vic srazek. Byt tolik srazek tu, tak nemusine vubec brecet v zime 2m kazdou zimu na horach. ... VíceZasláno 06.12.2024 14:27 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Francois Tak pro nas je 780m velehory Vy musite jet aspon do 1200 aby jste videli nejakej snih Ale tak to na Sumave byva no. Ja byl 10x v alpach a tam je 1000m jak tady 300 VíceZasláno 06.12.2024 13:50 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: To je hodne smutny, 780m tvl a taková bída.. Uz snezi jen slabe i bez radarovych odrazu . +0.1 Tady se zaviraji silnice ve 400m a na Sumave si das Rally letni gumy i na horach, masakr. ... VíceZasláno 06.12.2024 13:23 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Kokos342 To mate od oka nebo jste to meril, ja tam vidim kolem 5cm, u nas je teda vic snehu, ale porad tak do 8cm. 0.0st VíceZasláno 06.12.2024 13:04 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Kokos342 U nas -0.2 a sype mokrouš, jo tenhle snih klouze, taky jsem jel celou cestu max 60 a s..l jsem magy v kostkach. Jen jsem malinko zavadil o plyn a uz to hrabalo a to nemam nijak ... VíceZasláno 06.12.2024 12:33 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Kokos342 Minuly rok bylo paradoxne nozna vic snehu na Pardubicku jak na horach To napadlo v jeden den 20cisel. Kdyby to aspon chvili vydrzelo, tak proc ne, ale tohle je cely uplne ... VíceZasláno 06.12.2024 12:09 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Kokos342 To mam taky na parapetu, ale zase bych to tak neprehanel, proste snih v prosinci, zazrak, ja vim, ale nakonec to tak hrozny neni, predpoklady byli vyssi. Teplota -0.1st VíceZasláno 06.12.2024 11:57 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Častolovice - Solnice taky zavreno. Kamion to tam hodil rovnou napříč Rychnov Vamberk taky nic moc, škodovacky kamiony nemaji ted ani kudy jet. Uvidime jak to bude vypadat ve 14h jeste, ... VíceZasláno 06.12.2024 11:16 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Kokos342 Jde to cele nejak spodem, ty srazky slabnou dost teda u nas. Je tak 6cm. Jako myslim realne, ne jak tipek psal 6cm a na fotce sotva 3 Na druhy strane na terase mam nafoukanych ... VíceZasláno 06.12.2024 10:39 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: cewr Tak to je kvalitne ostra hrana v Moravanech prsi a v Holicich snezi VíceZasláno 06.12.2024 08:39 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Jo uz pada zmrzly dest. Ale radar je mimo, takovy odrazy a prsi slabe. Ja jsem u babči na Pardubicku a za chvili jedu kolem Kokosa a domu, tak at to kokos moc neprehani, at nemam strach ... VíceZasláno 06.12.2024 08:23 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Na Pardubicku taky snezi a melo prset uz, je poprasek a hroznej vitr. VíceZasláno 06.12.2024 08:02 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Francois Jen tak dál, jen to zbrzdete tam. VíceZasláno 05.12.2024 23:20 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
John Deere: Francois Banán to očima zbržďuje to teplo, ráno se čeká slejvak jak v létě. To bude jízda VíceZasláno 05.12.2024 21:53 Články na In-počasí - Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr