Příjemný vecer,
v mem okoli cca 20 km se nenachazi zadna meteostanice, ktera by vam dodavala udaje. Prestoze jde o region vychodni casti str. Cech s mensimi rozdily v aktualnim pocasi nez treba na horach, nekdy se vyskytuji dosti rozdilne stavy i na nekolika km. Rozhodl jsem se take prispet, a proto na mail poskytl blizsi info a pristupy.
Pevne verim, ze tak alespon trochu pomohu webu k jeho dalsimu rozsireni.
Diskuse o počasí Máte meteorologickou stanici?
Dobrý den, rád bych přidal svoji meteostanici Ventus 830 na Váš web. Meřím v Třebíči. Už jsem Vám poslal mail s informacemi.
Chtěl bych se ale zeptat, mám připojenou meteostanici na internet na www.wunderground.com, ale nemám vlastní stránky. Půjde to i tak?
Děkuji moc.
matyty
Odpovím na ten e-mail.
Lhotak
Bohužel tento e-mail mi ani po druhé nepřišel. Pošlete mi ho prosím jako zprávu tady na webu: https://www.in-pocasi.cz/uzivatele/posta.php?send
Díky vašemu zájmu máme na mapě další dvě stanice: Třebíč a Jestřábí Lhota, kde měření probíhá na pěkné meteorologické zahrádce.
In-počasí
Zdravím vás, chci se zeptat, je možné v přehledu "vítr" dodávat data v m/s a u vás přepočítávat na km/h? Z důvodu sjednocení jsem to tak nastavil, ale raději bych měřil m/s i kvůli uživatelům, kteří odebírají a jsou nyní zmateni změnou jednotky. Lze to tak prosím provést?
Děkuji za info a fajn den
Přidána další stanice z Vysočiny: Myslibořice
Přidali jsme novou stanici z Moravy: Malá Morava - Sklené
Přidána další stanice: Lysá nad Labem (nedaleko Prahy) a Člupek
Přidána stanice z Pardubického kraje: Dolní Ředice
Dobrý den,
dnes jsem Vám zaslal podklady potřebné pro přidání mé meteo stanice, chci se jen zeptat, jestli je to ok,popřípadě, kdy bude tato přidána. díky.
In-počasí
Mno, poslal jsem Vám vše potřebné e-mailem i SZ, ale jaksi se nic neděje....
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.