jj s tou mapou budu mit problem i ja. Budu ji muset take zvetsovat.
Diskuse o počasí Máte meteorologickou stanici?
Sa tú hádate, nie že by ste pridali aj Slovensko.
In-pocasi
Až budu mít tu stanici tak du k in-počasí příde mě že je jednoduší a to myslím všeobecně.Ale i e-počasí je dobrý to se musí nechat.
Dobrý den, mám meteostanici ws-3500 mám na to i program na net je to Heavyweather publisher ale nevím jak to dostat na net může mi někdo poradit dík Pavel
Dobrý den,osobně chodím sem ,,dívat,, se na amaterské meteostanice na in-počasí jelikož je to zde přehlednější a jednodušší než na e-pocasi.cz.
Myslím,že sposty lidiček je rádo,že tento projekt vznikl.
Osobně si plánuji do budoucna také koupit meteostanici a data publikovat právě sem k vám.Věřím,že tento projekt bude mít úspěch.
Jo a už pomalu zvěčujte mapku
Přeji mnoho úspěchů.
S pozdravem Ondra.
Chtěl bych odesílat data na tento server. Používám weather display ovšem nevím jak z něj vygenerovat zprávu pro tento web
Zdravím,je možnost čerpání dat odtud? http://www.pocasi-strelna.cz/data/history_wizard.h...
Supr,na epocasi mě ignorujou tak aspoň vy mi vyjdete vstříc.Napíši vám mail s polohou atd.Moc děkuji.
Bude fungovat ten samý formát jako má meteostanice Václavovice? Má totiž tu samou stanici a program tak pokud jo tak vám pošlu i ten svůj soubor
Zdravím jak to vypadá s přidáním mojí meteostanice?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.