Diskuse o počasí Reklamy na webu
In-počasí
Mě se ta kostka co se točí s tím autem, zobrazuje několikrát denně a to jsem přihlášený stále. Je pravda, že dnes se mi to zobrazilo pouze jednou. Nikdy mě nic takového neobtěžovalo jako je tomu poslední dny. Dnes se zatím zdá být klid, ale nechci to zakřiknout
A ještě dodám, je zajímavé, že ta samá reklama se mi zobrazovala i na tabletu, a tam jsem také přihlášený
Šlo o reklamu na Renault KADJAR.
Dnes se ta reklama zobrazuje jen nepohyblivá jako ostatní malé reklamy. Ale do dnešního rána se zobrazovala ve velké točící se kostce uprostřed displeje
Dnes mi ta 3D kostka vlezla do tabletu. Dá se říct, že se už objevuje každé ráno. Před pár dny to bylo po každém otevření těchto stránek, teď to vypadá, že už jen ráno
Dnes po prvé, se mi ta 3D reklama neukázala, tak snad už to dá pokoj
logitech
Na stránce numerického modelu je jeden banner v záhlaví a druhý v postranním panelu v dolní části stránky. Oba bannery neruší prohlížení stránky. Výjimečně se otevírá i video banner, ale to jen nepřihlášeným uživatelům. Pokud se Vám načítá více bannerů, zřejmě se jedná o vir ve Vašem počítači.
Jó jó už zase obtěžuje kostka
Že by nás čekali mrazy -40 C?
Tak kostka byla vylepšena na formát čtverce a zakrývá skoro celou stránku, jen tak dál. Toto jsou hodně nepříjemné reklamy, normálních sloupcových ať si tu kolik chce. Ale pokud přetrvá tato, omezím a nebo případně ukončím navštěvování tohoto serveru. Viz screen.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.